NiaUu Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω το Sony Vaio VPCEA3L1E σχεδόν 3 χρόνια Δεν το διαλεξα ήταν δώρο (ειχα αναφέρει οτι μ αρεσε εξωτερικά και μου το πηραν) Απο τότε που το πήρα είχε θέμα με τον ήχο, όταν βαζω μουσικη με μεσαια και ανω ενταση ακούγεται παράλληλα ενας ψιλος θόρυβος (όχι αυτος των μπάσων) που με ανατριχιάζει πέρα απ το οτι ενοχλει υπερβολικα τ αυτιά μου.. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί?
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μπορεί να ειναι θέμα drivers μπορεί και οχι οποτε για αρχή δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers για τον ήχο. Απο εκει και πέρα μετα ισως να ειναι καποια ρύθμιση μεσα στις επιλογές του ήχου που εχει να κανει με τα treble. Στο κάνει αμα βάλεις ακουστικά και ηχεία ;
Euclides Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω το Sony Vaio VPCEA3L1E σχεδόν 3 χρόνια Δεν το διαλεξα ήταν δώρο (ειχα αναφέρει οτι μ αρεσε εξωτερικά και μου το πηραν) Απο τότε που το πήρα είχε θέμα με τον ήχο, όταν βαζω μουσικη με μεσαια και ανω ενταση ακούγεται παράλληλα ενας ψιλος θόρυβος (όχι αυτος των μπάσων) που με ανατριχιάζει πέρα απ το οτι ενοχλει υπερβολικα τ αυτιά μου.. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί? Δοκιμάζεις εξωτερικά ηχεία. Αν στο κάνει και εκεί, είναι θέμα drivers. Aν όχι, έχεις κάποιο πρόβλημα με τα ηχεία του laptop και πιθανόν χρειάζονται αντικατάσταση.
NiaUu Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μπορεί να ειναι θέμα drivers μπορεί και οχι οποτε για αρχή δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers για τον ήχο. Απο εκει και πέρα μετα ισως να ειναι καποια ρύθμιση μεσα στις επιλογές του ήχου που εχει να κανει με τα treble. Στο κάνει αμα βάλεις ακουστικά και ηχεία ; Δοκιμάζεις εξωτερικά ηχεία. Αν στο κάνει και εκεί, είναι θέμα drivers. Aν όχι, έχεις κάποιο πρόβλημα με τα ηχεία του laptop και πιθανόν χρειάζονται αντικατάσταση. Δεν μου το κανει ουτε οταν βαζω τα ηχεια ουτε οταν βαζω τ ακουστικα (εχω περασει πολλες φορες τους drivers αναγκαστικα δλδ επειδη το κανω φορματ καθε 3 και λιγο
Xristaras12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 εχεις ελλατωματικα ηχεια και απορω γιατι δεν το εφτιαξες εντος εγγυησης στο δικο μου dell εχω αλλαξει 2 φορες ηχεια για τον ιδιο ακριβως λογο και οταν ρωτησα γιατι δεν αλλαζουν γενικοτερα μου ειπαν οτι στο συγκεκριμενο μοντελο αυτα εχουν επιλεγει να μπουν. Ειχαν παει μαλιστα πολλα με το ιδιο θεμα Ευτυχως το 3ο σετ που μου εβαλαν ηταν και το καλυτερο απ ολα.
Euclides Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δεν μου το κανει ουτε οταν βαζω τα ηχεια ουτε οταν βαζω τ ακουστικα (εχω περασει πολλες φορες τους drivers αναγκαστικα δλδ επειδη το κανω φορματ καθε 3 και λιγο Άρα είναι προβληματικά τα ηχεία. Αν ψάξεις στο eBay μπορείς να βρεις καλύτερα που να ταιριάζουν με κόστος κάτω από 20€. Και αν επιτρέπεται, γιατί κάνεις format κάθε 3 και λίγο?
NiaUu Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 εχεις ελλατωματικα ηχεια και απορω γιατι δεν το εφτιαξες εντος εγγυησης στο δικο μου dell εχω αλλαξει 2 φορες ηχεια για τον ιδιο ακριβως λογο και οταν ρωτησα γιατι δεν αλλαζουν γενικοτερα μου ειπαν οτι στο συγκεκριμενο μοντελο αυτα εχουν επιλεγει να μπουν. Ειχαν παει μαλιστα πολλα με το ιδιο θεμα Ευτυχως το 3ο σετ που μου εβαλαν ηταν και το καλυτερο απ ολα. Γιατι αδιαφορησα επειδη πιστευα οτι ετσι θα ταν ολα.. και ειχα και ντεσκτοπ κι ακουγα απο τα ηχεια... τωρα επειδη γεμισα καλωδια τα βγαλα μια ολα μιας και το ντεσκτοπ ηταν για πεταμα.. Καλα εκανες Άρα είναι προβληματικά τα ηχεία. Αν ψάξεις στο eBay μπορείς να βρεις καλύτερα που να ταιριάζουν με κόστος κάτω από 20€. Και αν επιτρέπεται, γιτί κάνεις format κάθε 3 και λίγο? Αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως θα τα βαλω.. φοβαμαι ν ανοιγω πισι γενικα... κατα τ αλλα απο προγαμματα και τετοια οτι πειραμα θες κανω Κάνω φορματ γιατι οπως σου πα πειραματιζομαι πολυ με διαφορα περιεργα προγραμματακια για να χω το κεφαλι μου ησυχο και γιατι μ αρεσει, νιωθω σ να το καθαριζω.. (πιο πολυ ψυχολογικο ειναι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα