Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλτατοι θα ήθελα λίγη βοήθεια εδώ  :P 

Ποσό που διαθέτουμε : 1500 € ,  όσο λιγότερο βγει τόσο το καλύτερο γιατί θέλω να πάρω και άλλα πράγματα όπως ηχεία. Επίσης σκέφτομαι να πετάξω το πληκτρολόγιο και το ποντίκι των 10 ευρώ με τη πρώτη ευκαιρία.  

Χρήση υπολογιστή : gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα ειδικό πρόγραμμα παρά games σε ultra settings. Αν αυτό παίζει κανένα ρόλο από games μου αρέσουν πιο πολύ strategy και rpg. 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν http://www.e-shop.gr/dell-ultrasharp-u2414h-238-led-monitor-full-hd-black-p-PER.161961που είναι απ'τις πιο καλές που υπάρχουν

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? έχω 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Καβάλα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? από το κατάστημα 

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Κάτι που δεν είδα να αναφέρεται και θα το γράψω εδώ. Overlock σκοπεύω να κάνω και θα το φτάσω στο θεό.

υγ. Η παραγγελία πιθανόν να γίνει αύριο. Έχω ψάξει και εγώ σχετικά στο φόρουμ αλλά θέλω και βοήθεια. Ευχαριστώ σε όλα τα αλάνια του φόρουμ. 

Δημοσ.

Με OC σκοπεύω να ασχοληθώ και όπως λέω θα το φτάσω στο θεό αλλά απ'ότι έψαξα i5 και i7 έχουν ανύπαρκτη διαφορά στα games.

Δημοσ.

Μια σύνθεση ακόμα, η οποία μου βγήκε πολύ εκτός budget δυστυχώς, αλλά δεν μπορούσα να θυσιάσω κάποια ποιοτικά parts για ένα σύστημα των 1500€..Τη μεγαλύτερη ζημιά την κάνει η οθόνη η οποία είναι super παρεπιπτόντως αλλά και ακριβή για να χωρέσει σε ένα πολύ καλό σύστημα που να μην χάνει σε κάτι άλλο (το ''χάνει'', όπως το βλέπει κανεις)...Αλλά σε τέτοιο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις υποχωρήσεις σε μια πολύ καλή μητρική + cpu cooler (oc μέχρι το θεό θέλεις) όπως επίσης είναι κρίμα να μην πας σε ένα πολύ καλό psu. Καπάκι και η κάρτα γραφικών γιατί θες να παίζεις σε ultra settings κτλ.

post-280023-0-35318700-1400542440_thumb.png

Σύνολο: 1692,44€ :D

Από cpu cooler λίγο καλύτερα θα είσαι με αυτήν: http://www.e-shop.gr/corsair-hydro-series-h100i-extreme-performance-cpu-cooler-p-PER.640659

Δημοσ.

^ Δεν του έβαλες καλό cpu cooler και mobo για το μεγάλο oc που θέλει να κάνει..και το κουτί δεν χωράει μεγάλα cpu coolers αν θέλει αερόψυξη.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με την σύνθεση του rowain αν και για μνήμες θα έβαζα τις http://www.e-shop.gr/kingston-khx24c11t3k2-8x-8gb-2x4gb-ddr3-2400mhz-xmp-beast-series-dual-channel-kit-p-PER.550406&sid=1η οποίες πάνε στα 2400 απλά με αλλάγή στην μητρική και για ψύκτρα την H100i

Ωστώσω η σύνθεση ανέβηκε σχεδόν 200€ από ότι ο OP ήθελε

Δημοσ.

Μια σύνθεση ακόμα, η οποία μου βγήκε πολύ εκτός budget δυστυχώς, αλλά δεν μπορούσα να θυσιάσω κάποια ποιοτικά parts για ένα σύστημα των 1500€..Τη μεγαλύτερη ζημιά την κάνει η οθόνη η οποία είναι super παρεπιπτόντως αλλά και ακριβή για να χωρέσει σε ένα πολύ καλό σύστημα που να μην χάνει σε κάτι άλλο (το ''χάνει'', όπως το βλέπει κανεις)...Αλλά σε τέτοιο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις υποχωρήσεις σε μια πολύ καλή μητρική + cpu cooler (oc μέχρι το θεό θέλεις) όπως επίσης είναι κρίμα να μην πας σε ένα πολύ καλό psu. Καπάκι και η κάρτα γραφικών γιατί θες να παίζεις σε ultra settings κτλ.

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.png

Σύνολο: 1692,44€ :D

Από cpu cooler λίγο καλύτερα θα είσαι με αυτήν: http://www.e-shop.gr/corsair-hydro-series-h100i-extreme-performance-cpu-cooler-p-PER.640659

1) Φυσικά και να βάλει H100/H105

2) Αν βάλει την XFX R9 290 από skroutz βγαίνει -140€,οπότε "εντός" Budget

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...