Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο εξωτερικός σκληρός που είχα (Seagate GoFlex 1TB) μας αφήνει χρόνους σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κάνω backup σημαντικά προσωπικά αρχεία και δυσκολεύομαι γιατί μάλλον έχει bad sectors ή κάτι άλλο που δεν μου επιτρέπει να τα αντιγράψω (αν έχετε να σχολιάσετε και γι'αυτό κάποια πιθανή λύση καλό θα ήταν. Σκέφτηκα το chkdsk αλλά είναι 1ΤΒ και θα κάνει ώρες και βασικά σκέφτομαι ότι είναι καλύτερο να σώσω πρώτα ό,τι μπορώ).

Όπως και να έχει ξεκινάω ήδη το ψάξιμο για καινούργιο. Θα προτιμούσα να έχει και αυτός χώρο 1ΤΒ και βασικά εφόσον πάω για κάτι καινούργιο θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο σύστημα μου βάζοντας μια PCI to USB 3.0 γιατί δεν έχω USB 3.0 αυτή τη στιγμή. Η μητρική μου είναι η GA-Z68M-D2H (http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68m-d2hrev_10/) Χωρίς να έχω τρομερές γνώσεις, η κάρτα γραφικών μου έχει πάρει την PCIEX16 και έχει μείνει κενή η PCIEX4. (PCI EXPRESS 2.0). Βασικό για εμένα είναι αν με μια κάρτα PCI μπορώ να έχω ταχύτητες USB 3.0 και έπειτα αν ξέρει κάποιος στην αγορά μια τέτοια κάρτα γιατί πολλές υπόσχονται ταχύτητες 5Gbps και στην πράξη πιάνουν usb 2.0.

Συνεπώς αναζητώ έναν μια PCI to USB3.0 (έχω βρει αρκετές αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω σε προϊόν. Αν επιτρέπεται πείτε μου να τα βάλω) και έναν σκληρό δίσκο (750GB - 1TB).

Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...