fingolfingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μια απορία, τι χρήση μπορείς να κάνεις με ένα τέτοιο σύστημα? (mini-atx) Βασικά με μία mini-iTX μπορείς να κανεις σχεδόν τα πάντα με την καταλληλη μητρική. Εγώ πχ λόγω ελειψης χώρου εδωσα το παλιο μου συστημα (με case Haf-X) και πήγα σε ένα Bitfenix Prodigy. Πχ με μία Asus Maximus VI Impact και τον καταλληλο επεξεργαστή κανεις τα παντα. Για οικιακή χρήση φυσικά. Βέβαια στο συγκεκριμένο κουτάκι λόγω μεγεθους θα χωράνε φανταζομαι πολύ βασικά πράγματα. 1
flyer Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Εγώ σε mini itx κουτί, έχω στήσει τον file server μου (με 5 σκληρούς δίσκους), που με συντροφεύει με ιδιαίτερη ησυχία και οικονομία τα τελευταία 5 χρόνια... 1
Millennium Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ιδανικό κουτάκι για desktop Εντάξει ανάλογα και το desktop ,τουλάχιστον για τώρα
V-angel Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Υπάρχουν και τα mini PC με πολύ καλές επιδόσεις και streaming κατευθείαν από το desktop.και δεν φαίνεται και τίποτα πίσω από την TV.
Fil_X Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Aν ειναι για ταινιουλες και σειρες,οκ δεν εχει και πολυ νοημα ιδιως με τις smarttv που εχουμε τωρα που δεν χρειαζεται καν ουτε τον android media player! Αλλα ο συνδιασμος media center και pc gaming στο σαλονακι με την 50αρα TV",σκοτωνει"!!! Δεν αντιλέγω ισα ισα πριν καιρο ιδια φαση ήμουν αλλα αντε να χωρεσεις ολα αυτα απο το signature μου μεσα σε ενα htpc κουτι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα