zanskou Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Η Lian-Li ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμη μοντέλου στην μεγάλη οικογένεια κουτιών, το οποίο αυτή τη φορά προορίζεται για mini-ITX συστήματα και έχει την ονομασία PC-Q01.Με χωρητικότητα 13.3 λίτρα το νέο αυτό κουτί, έχει διαστάσεις 200 x 275 x 242 mm, και ζυγίζει μόλις 1.6 κιλά, γεγονός που οφείλεται στο ότι είναι εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Στο εσωτερικό του πέρα από την εκάστοτε mini-ITX μητρική, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν ψύκτρες με ύψος έως και 90 mm αλλά και τροφοδοτικά ή κάρτες γραφικών με μήκος έως και 21 εκατοστά, γεγονός που αποτρέπει μεν την χρήση high end υλοποίησεων χωρίς ωστόσο να περιορίζει δραματικά τις πιθανές επιλογές. Παράλληλα, το εσωτερικό του είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν έως 2 σκληροί δίσκοι 3.5 ιντσών ή εως 4 δίσκοι/SSDs 2.5 ιντσων ενώ στην μπροστινή πλευρά η εταιρεία έχει τοποθετήσει εξόδους ήχου καθώς και δύο θύρες USB 3.0. Η τιμή του PC-Q01, έχει οριστεί από τη Lian-Li στα 50 ευρώ για τις Ευρωπαϊκές αγορές ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γινει γνωστό το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του. Site: Tom's Hardware
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ωραια εμφανιση και ακομα πιο ομορφη η τιμη!! 5
music_lover Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μια απορία, τι χρήση μπορείς να κάνεις με ένα τέτοιο σύστημα? (mini-atx)
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 απλα πραγματα και βασικα.εγω προσωπικα θα το εβαζα σαλονι ετσι ομορφο που ειναι διπλα στην tv
GiannisWalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 και για γραφείο είναι πολύ ωραίο , ειδικά με τα inox ποδαράκια 2
music_lover Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Στο γραφείο το καταλαβαίνω, στο σαλόνι όμως? Media Center?
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ναι γιατι οχι?? μια χαρα θυρες συνδεσεις απ ολα θα εχει και ομορφο ειναι και κοτσαρεις και κανα σκληρο για ταινιες οποτε why not?
music_lover Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιατί για να στήσεις ένα τέτοιο σύστημα θες κουτί, motherboard, cpu, ram, τροφοδοτικό κτλ κτλ. Ξεφεύγει το κόστος. Αν είναι να βλέπω μόνο ταινίες παίρνω ένα media player και καθαρισα. Κάνω λάθος? 3
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ειναι οπως το βλεπει ο καθενας...αλλος εχει τα κομματια και το φτιαχνει με ελαχιστο κοστος...αλλος εχει λεφτα και τα δινει και θελει να το εχει σαλονι.αλλος γραφειο.εγω για παραδειγμα εχω τα περισσοτερα απο αυτα και θα το στησω σαλονι οταν με το καλο βγει γιατι μου αρεσει εμφανισιακα. (κουτι δεν θες...γιατι κουτι ειναι.... )
music_lover Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έχω και εγώ όλα τα κομμάτια και μου λείπει το κουτί.. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν το χρειάζομαι.. Πχ η τηλεόραση μου παίζει όλων των ειδών τις ταινίες. Το ίδιο και το Ps3 που έχω επάνω. Μουσική το ίδιο. Ίντερνετ από το tablet. Μόνο για το χαζεύω μάλλον μόστρα κάτω από την τηλεόραση είναι
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Οπως βολευει τον καθενα.εγω δεν εχω ps3 οποτε ταινιες θα παιζει αυτο το ομορφο κουτακι
scha13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα ωραίο σε κυβικό form factor, πόσο μάλλον πρακτικό.
Cowboy Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω προσωπικα εχω HTCP στο σαλονι για τους παρακατω λογους κυριως:1. Ποιοτικο Gaming στο σαλονι. (παιζει και 3D)2. Κατεβαστηρι, με 2Tb σκληρο...3. Παιζει τα παντα απο αρχεια video-audio (mkv, mp4.. και σε 3D)4. Apps και internet και σερφαρισμα στο λανονι.5. Ειναι οτι πιο βολικο για να εχω οργανωμενα τα ~40.000 μουσικα κομματια μου, να φτιαχνω playlists, κ.τ.λ.6. Οταν εχω παρεα στο σπιτι και καθομαστε στο σαλονι, ειναι οτι πρεπει ενα PC στην TV. Γενικα μου αρεσει να εχω ενα συστημα που να τα κανει ολα, και οχι 10 διαφορετικες συσκευες.Εχω παρει και ενα Logitech Touch Keyboard K400 και με εχει βολεψει απιστευτα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από Cowboy 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα