Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το έκανα. Έχω έναν pentium d 2.8  και ραμ 2 gb οπότε πράγματι το comodo είναι βαρύ. Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικα τρεχουν πολλα αχρηστα πραγματα στο πισι σου τα οποια θα μπορουσες να σταματησεις. sp3 εχεις βαλει? βαλτο.

Δημοσ.

Βασικα τρεχουν πολλα αχρηστα πραγματα στο πισι σου τα οποια θα μπορουσες να σταματησεις. sp3 εχεις βαλει? βαλτο.

Ναι SP3 έχω. Εννοείς τα google updater κτλ.

Δημοσ.

Στην εκκινηση θα κραταγα μονο το αντιβαιρους, θα εκλεινα ολα τα αλλα θα εβγαζα το comodo που πιστεψε με δε χρειαζεσαι και θα εκλεινα ολα τα gpupdate, quick time , javes, flash update....... κ.λ.π. ........ ολα

Δημοσ.

Απλά πάντα πίστευα πως antivirus και firewall είναι στάνταρ. Αν είναι περιτό να το βγάλω. Στο zonealarm όμως μου έβγαζε πχ οτι μπλόκαρε ξέρω 'γω 20 προσπάθειες να παραβιάστει ο υπολογιστής μου. Φυσικά δεν είχα την ψευδαίσθηση πως είμαι προστατευμένος απόλυτα.

Δημοσ.

μπορεις να απλοποιησεις την διαδικασια των startup αρχειων με το ccleaner (εχει δικο του startup manager και πολυ απλο σε χρηση)  και να κανεις και ενα καλο καθαρισμο του υπολογιστη . επισης με ενα καλο antivirus ΜΟΝΟ εισαι μια χαρα . απλα να προσεχεις γενικα που μπαινεις κλπ....φορματ εχεις κανει ποτε?

Δημοσ.

Βέβαια έχω κάνει. Προσπαθώ να κάνω μια φορά το χρόνο ή στο εξάμηνο. Και το ccleaner το χρησιμοποιώ για καθάρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...