Henry3GR Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Σήμερα παρατηρώ το εξής. Όταν κλείνω τα παράθυρα αργεί περίπου 5 δευτερόλεπτα να τα κλείσει. Αργεί και να εμφανίσει το περιεχόμενο του παραθύρου που ανοίγω. Υπάρχει και κάποια καθυστέρηση στο "Έναρξη" να ανοίξει. Αυτο συμβαίνει μόνο στα παράθυρα των windows. Όχι δηλαδή σε κάποιο πρόγραμμα. Το λειτουργικό μου είναι Windows XP Pro. Ευχαριστώ.
trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 στο κανει οταν κλεινεις το παραθυρο καποιου browser?γενικα παρατηρεις καθυστερησεις στην ολη λειτουργεια του συστηματος?
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) στο κανει οταν κλεινεις το παραθυρο καποιου browser?γενικα παρατηρεις καθυστερησεις στην ολη λειτουργεια του συστηματος? Το κάνει όταν κλείνω πχ το "ο υπολογιστής μου" ή τα "έγγραφά μου" Όχι, καθυστέρηση στην λειτουργεία δεν παρατήρησα. Όταν πάω να κάνω τερματισμό με το που πατάω το κουμπί κάνει κοντά δεκα δευτερόλεπτα να εμφανίσει το μικρό παραθυράκι με τα 3 κουμπιά (τερματισμός επανεκκίνηση αναμονή). Αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση το Zone Alarm Free μια μερα πρίν. Επίσης είδα πως αργεί να κλείσει ο explorer.exe κατά τον τερματισμό. Βγαίνει το γνωστό παραθυράκι φορτώνει ως την μέση περίπου και μετά τερματίζει. Υπάρχει και καθυστέρηση στην μεταφορά αρχείων (αποκοπή επικόληση) αλλά και στην διαγραφή σε σχέση με παλιότερα. Τελικά μετά απο δοκιμές πιστεύω πως φταίει το zonealarm. Το κλείνω και δεν συμβαίνει αυτό το πρόβλημα. Μετά το ανοίγω και πάλι είναι εντάξει. Αν επανεκκινήσω τότε ξανά το ίδιο. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από Henry3GR
trujillo2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ξηλωσε το zonealarm και βαλε καποιο εκ των panda cloud free , avira , avast
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ξηλωσε το zonealarm και βαλε καποιο εκ των panda cloud free , avira , avast Το zonealarm το έχω σαν firewall (τo free έχω). Avira free έχω. Τώρα το έβγαλα το zonealarm αλλά να μην βάλω firewall; Σκέφτομαι το comodo. Zone alarm χρησιμοποιώ χρόνια αλλά τωρα τελευταία ακόμα και η εγκατάσταση κρατούσε 10-15 λεπτά. και το comodo κάνει install μέσω ιντερνετ. δεν δίνουν πια ολόκληρο το πρόγραμμα.
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το zonealarm το έχω σαν firewall (τo free έχω). Avira free έχω. Τώρα το έβγαλα το zonealarm αλλά να μην βάλω firewall; Σκέφτομαι το comodo. Zone alarm χρησιμοποιώ χρόνια αλλά τωρα τελευταία ακόμα και η εγκατάσταση κρατούσε 10-15 λεπτά. και το comodo κάνει install μέσω ιντερνετ. δεν δίνουν πια ολόκληρο το πρόγραμμα. Τσέκαρε και την υγεία του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πρόβλημα.
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τσέκαρε και την υγεία του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πρόβλημα. Απο τα πρώτα που έκανα. Όλα καλά είναι. Ευχαριστώ.
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο partition που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό; Επίσης καλό είναι να κάνεις εξέταση δίσκων και ανασυγκρότηση, αν δεν έχεις κάνει ήδη πρόσφατα.
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο partition που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό; Επίσης καλό είναι να κάνεις εξέταση δίσκων και ανασυγκρότηση, αν δεν έχεις κάνει ήδη πρόσφατα. Σύνολο 232 GB Ελεύθερα 128 GB Για πες για την εξέταση, με ποιό πρόγραμμα;
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Σύνολο 232 GB Ελεύθερα 128 GB Για πες για την εξέταση, με ποιό πρόγραμμα; Με το εργαλείο των windows. Δες εδώ πως μπορείς να κάνεις: http://support.microsoft.com/kb/156571/el
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Έκανα και με το εργαλείο των windows και με το hdsentinel.
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Κάνε απεγκατάσταση ότι πρόγραμμα δεν χρησιμοποιείς. Επίσης κατέβασε και τρέξε το Autoruns και ανέβασε screenshot απο τις καρτέλες logon, services και scheduled tasks.
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ξετίκαρε απο τη καρτέλα logon το κόκκινο αντικείμενο και απο το services τα δυο τελευταία. Επίσης άμα το σύστημα σου δεν είναι δυνατό (πάνω απο 2 gb ram και καλός διπύρηνος επεξεργαστής) θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις το comodo internet security και να μείνεις μόνο με το avira και το firewall των windows. Έκανες αυτό που σου πρότεινα πριν με την απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν χρειάζεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα