doakes Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Υπαρχει στο ebay η βαση για 1155 socket μαζι με το πλαστικο CPU cover.Δες τη δευτερη photo http://www.ebay.com/itm/Lotes-Socket-H2-LGA1155-CPU-Base-BGA-Connector-for-Intel-Desktop-Processor-New-/121335678959?pt=US_Motherboard_CPU_Combos&hash=item1c402b87ef
benign Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Και επισης να κοιταξεις να μην ξανακανεις το ιδιο λαθος,γιατι προφανως δεν τοποθετεις το cpu σωστα και υπαρχει κινδυνος να θρηνησεις και αλλα motherboards. 1
dioskouros88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Και επισης να κοιταξεις να μην ξανακανεις το ιδιο λαθος,γιατι προφανως δεν τοποθετεις το cpu σωστα και υπαρχει κινδυνος να θρηνησεις και αλλα motherboards. Καλα ναι σιγουρα ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αν απο τα λαθη σου δεν μαθαινεις καλυτερα πεσε απο το μπαλκονι χαχα δεν ειναι εποχες για πεταμα χρηματων... 1
Shyn Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κατι τετοια διαβαζω και δεν θελω να συνθεσω μονος μου τον υπολογιστη
AMD Expert Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κατι τετοια διαβαζω και δεν θελω να συνθεσω μονος μου τον υπολογιστη Μπα. Κι εγώ στη ζωή μου μόνο δύο φορές τοποθέτησα Intel επεξεργαστή,και οι 2 Socket 1150 (intel i5 4570/4440) και απλά πρέπει να ταιριάζει το τριγωνάκι. Το 1ο,με την Gigabyte h87 d3h (το δικό μου) άνοιξε κανονικότατα όπως και το 2ο,ενός φίλου,με την ASRock B85M-ITX. Το μόνο που είναι λίγο δύσκολο είναι η τοποθέτηση Intel ψύκτρας. Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί δεν τις κάνουν βιδωτές.
John-lamia Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σε πιστεψαμε ολοι...... αυτοί που τισ είδαν ναι. εσυ απλά άσ έχεισ την γνώμη σου. το πρόβλημα είναι ότι απ αυτην έχουν βγει ποδαρακια. δεν έχουν απλά στραβώσει. οπότε πάει για καινούρια. Αν ηταν 3-4 στραβωμενα πινακια ισως ισιωναν εδω μιλαμε ομως για χοντρη ζημια! Μπορεις να αγορασεις μια νεα βαση και να πας σε καποιο ηλεκτρονικο να ξεκολλησει την παλια και να βαλει τη νεα αλλα θα σου κοστισει καποια λεφτα και δε ξερω αν η μητρικη σου τα αξιζει. Τι socket ειναι η μητρικη σου? Αν ειναι πχ LGA775 μπορεις ν αγορασεις νεα βαση απο ebay http://www.ebay.com/itm/Foxconn-CPU-Connector-Base-Intel-Socket-LGA775-LGA-775-/270780968228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0bcdad24 μέχρι να ερθει η βάση θα πιάσει μέσα καλοκαιριού. βαλε τιμή βάσησ, τιμή του μάστορα και αμα θα πετύχει η αλλαγή. βαλε και πόσο καιρό θα μείνει το παιδί από υπολογιστή. καλύτερα να πάει για καινούρια σε κάποιο απλό μοντέλο για να κάνει την δουλειά του.
Angelo24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αφού διάβασα πρώτα τα σχόλια, είπα να ρίξω μια ματιά στις φωτο. Η αντίδρασή μου... :confused: Κατευθείαν για καινούργια πας. Για να επισκευαστεί πρέπει να πας σε μάστορα που ξέρει από Reballing, αλλά και να έχει ξαναλλάξει Socket Μητρική. (που δεν νομίζω να βρεις).
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Υπαρχουν αλλα δεν αξιζει διοτι το για reballing, δεν εχω δει φθηνοτερο απο 100 ευρα.
dioskouros88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αδικα το συζητατε παιδες εχω παραγγειλει ηδη καινουργια. thank u all..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα