Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια. Οπως θα δειτε και στις φωτο εκανα ζημια στα ''δοντακια'' υποδοχης του επεξεργαστη της μητρικης και πλεον τον ανοιγω και μου δειχνει μαυρη οθονη ελπιζω να μην εκανα ζημια κ στον cpu. Δεν ξερω πως τα καταφερα ο μακακας μαλλον την προηγουμενη φορα που ειχα κανει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε να κανω μπορω να αλλαξω το συγκεκριμενο μερος της μητρικης ή θελει καινουργια...? Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα!

post-237768-0-87826900-1400516035_thumb.jpg

post-237768-0-58110000-1400516048_thumb.jpg

Δημοσ.

πως τα καταφερες;

τοσο πολυ το ζορισες;

δεν νομιζω οτι φτιαχνεται,πας για μητρικη.

Αν εχεις υπομονη και σταθερο χερι μπορεις να δοκιμασεις να τα ισιωσεις αλλα δεν ειναι σιγουρο το αποτελεσμα και μπορει να σπασουν και μερικα.

Δημοσ.

Φιλε μου δυστυχως ειναι αχρηστη πλεον η μητρικη σου.Τα δοντακια εχουν παραμορφωθει τοσο πολυ που και να επιχειρησεις να το φτιαξεις θα κοπουν.ΜΟυ φαινεται αδυνατο να επισκευαστει αλλα ποτε δεν ξερεις,προσπαθησε.Ποια ειναι η χαλασμενη?

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα. Η μητρικη ειναι η ASUS P8H77-M LE και ο επεξεργαστης ο INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155.

Δημοσ.

Το έχω κάνει κ γω το κόλπο. Απο απροσεξία με κατσαβιδι στο χέρι. Πας για μητρική. Δεν πρόκειται να τα ισιωσεις σωστά οπότε τσάμπα κόπο.. Προσπάθησε άλλα δεν το βλέπω. Βασικά του άλλαξες τα φώτα. Άντε, μεγεια η καινουρια μητρικη..

Δημοσ.

Πωπω ρε θηρίο πως τα κατάφερες να ξεκάνεις τοσα δοντάκια :P , δυστηχώς οπως ειπαν και τα παιδιά η ζημιά ειναι μεγάλη δεν νομιζω να υπάρχει επιστροφή για την συγκεκριμένη μητρική εκτος και αν μπορέσεις να τα ισιώσεις ολα ....

Δημοσ.

εχω φτιαξει κανα δυο μητρικες με τετοια φαση.

τουλαχιστον η μητρικη σου ειναι καμια φτινη η το ξεπερναει το 100ρικο ;

να ξερεις πως αν πιστευεις οτι θα την φτιαξει και δεν εχει γινει σωστα μπορει να χαλασεις τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

εχω φτιαξει κανα δυο μητρικες με τετοια φαση.

τουλαχιστον η μητρικη σου ειναι καμια φτινη η το ξεπερναει το 100ρικο ;

να ξερεις πως αν πιστευεις οτι θα την φτιαξει και δεν εχει γινει σωστα μπορει να χαλασεις τον επεξεργαστη.

Σε πιστεψαμε ολοι......

Δημοσ.

Αν ηταν 3-4 στραβωμενα πινακια ισως ισιωναν εδω μιλαμε ομως για χοντρη ζημια! Μπορεις να αγορασεις μια νεα βαση και να πας σε καποιο ηλεκτρονικο να ξεκολλησει την παλια και να βαλει τη νεα αλλα θα σου κοστισει καποια λεφτα και δε ξερω αν η μητρικη σου τα αξιζει. Τι socket ειναι η μητρικη σου? Αν ειναι πχ LGA775 μπορεις ν αγορασεις νεα βαση απο ebay

http://www.ebay.com/itm/Foxconn-CPU-Connector-Base-Intel-Socket-LGA775-LGA-775-/270780968228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0bcdad24

Δημοσ.

Αν ηταν 3-4 στραβωμενα πινακια ισως ισιωναν εδω μιλαμε ομως για χοντρη ζημια! Μπορεις να αγορασεις μια νεα βαση και να πας σε καποιο ηλεκτρονικο να ξεκολλησει την παλια και να βαλει τη νεα αλλα θα σου κοστισει καποια λεφτα και δε ξερω αν η μητρικη σου τα αξιζει. Τι socket ειναι η μητρικη σου? Αν ειναι πχ LGA775 μπορεις ν αγορασεις νεα βαση απο ebay

http://www.ebay.com/itm/Foxconn-CPU-Connector-Base-Intel-Socket-LGA775-LGA-775-/270780968228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0bcdad24

ASUS P8H77-M LE socket 1155.. λες να βρω κανενα φθηνο CPU Connector Base... θα το ψαξω να δω τιμες.. ευχαριστω  :-D

Δημοσ.

Intel δεν ήθελες ;; :P 

Μεγάλη ζημιά μου φαίνεται πέρα από το πείραγμα , καλό κουράγιο αν αποφασίσεις να τα επαναφέρεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...