Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεκτα ολα αυτα,αν δε μας ειχε ριξει ΤΗΝ απογοητευση  η σαμμυ,με το αναιμικο λογω ραμ s3,που μετα μας κοροιδεψε που του εβαλε 2gb ram και

το s4 που με το knox μας ενοχλησε πολυ στο ρουτ.

ειχα s,s2,s3,s4,note 1,2,3,

πια μετα απο αυτα δεν εχω καν δει τι φορα το s5,

δε με νοιαζει .

Αντε γεια σαμμυ..

αυτα που λες θα ισχυανε αν το g2 δεν ειχε ξεσκισει οτι κινειται περυσι...

τωρα η σαμμυ επρεπε να δωσει κατι καλο αντικειμενικα

και να κλεισει στοματα,δεν θελει..

Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε....εγω μαζι σου, η samsung φτιαχνει τις χειροτερες συσκευες, στις ακριβοτερες τιμες, και καθε 1 βδομαδα βγαζει καινουργια ναυαρχιδα. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟΤΕ. Aφου λοιπον δεν αγοραζεις, ΠΩΣ ακριβως δεν σε σεβεται σαν πελατη, αφου δεν εισαι πελατης της?

Αν αγορασες samsung, τοτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ αγορασες γιατι, τη στιγμη που μπηκες στο μαγαζι, βλεπεις το S3 με 1 giga ram, και το s4 με knox, και αποφασιζεις οτι ειναι καλη αγορα. 

Τωρα αν εσυ μπαινεις σε  ενα μαγαζι, βλεπεις S3 με 1 giga, και παρολο που θα προτιμουσες να εχεις 2 γιατι το 1 δεν σου φτανει εσυ πας και τ οαγοραζεις, ΔΕΝ σου φταιει η sammy, εσυ φταις που τη στιγμη της αγορας σου δεν ησουν ικανοποιημενος. Επισης, οταν βλεπεις το knox (η αγνοεις την υπαρξη του), σου φταιει η sammy μετα που εσυ αγοραζεις συσκευη με knox , η συσκευη που αγνοεις τα χαρακτηριστικα της?

Μα...θα μας τρελανετε εδω περα?

ps1. Αν το g2 ειχε ξεσκισει οτι κινειται, εσυ γιατι κατελιξες με S4 που εχει knox? Ασε να ματεψω, σε κοροιδεψε η samsung....

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο εγώ νομίζω ότι η σαμμυ μετα το ς3 εχει ξεμείνει απο ιδέες και το πιο πριμιουμ ειναι το Μ8 στα λεφτα του;

Δημοσ.

Μόνο εγώ νομίζω ότι η σαμμυ μετα το ς3 εχει ξεμείνει απο ιδέες και το πιο πριμιουμ ειναι το Μ8 στα λεφτα του;

Oλοι εχουν ξεμεινει απο ιδεες...

• Like 1
Δημοσ.

το σ2 σκυλι πραγματικα δεν παθαινε τιποτα...το σ3 ηταν απο τις χειροτερες κατασκευαστικα συσκευες που ειχα,μετα απο 2 μερες στην κατοχη μου ραγησε το πλαισιο χωρις να εχει δεχθει ποτε πεσιμο..."προβληματικες παρτιδες" τις ονομασε η samsung και φυσικα δεν δεχοταν αντικατασταση.σ4 δεν ειχα

Με λιγα λογια, 1-2 galaxy αξιζαν πραγματικα,ολα τα αλλα ειναι κοροιδια.

Πηγα σε g2 -θηριο και vfm- πριν λιγες μερες και ησυχασα ξερωντας οτι  σε οτιδηποτε παθει η συσκευη η εταιρεια ειναι διπλα στον πελατη

{σορρυ για το offtopic}

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κουραστεί να διαβάζω για μοντέλα επί μοντέλων και νέα μοντέλα κλπ κλπ από την Sammy.

ΦΡΕΝΟ!!! STOP!!! FINE!!!

Αυτό-ακυρώνεται βγάζοντας τόσα μοντέλα και ειδικά όταν παίζει με το flagship της.

Εχει χάσει το ενδιαφέρον.

Επίσης τωρα που τα specs θα ειναι αδιάφορα και θα υπάρξει ανάγκη για λογισμικό/features, να δω πως θα το σώσει.

Αδιάφορα τα S5 πάντως όσον αφορά το design.

Πλέον πιο όμορφα ειναι τα Jiayu/Zopo/Oppo/ThL, παρά τα Samsung.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Παίδες βαρέθηκα πραγματικά αυτή τη νοοτροπία που έχουμε ως Έλληνες. Η όποια εταιρεία έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί ΟΤΙ της κατεβάσει. Μας υποχρεώνει κανείς να τα αγοράσουμε;;; Φταίνε οι εταιρείες και η γρήγορη τεχνολογική εξέλιξη για τον υπερκαταναλωτισμό που μας μαστίζει; Ας δεχτούμε ότι πλέον ότι συσκευές θα βγαίνουν συνέχεια και θα είναι λίγο καλύτερες από το αντίστοιχο προηγούμενο μοντέλο. Αν θέλουμε να βλέπουμε την τρομερή διαφορά σε απόδοση και look, τότε να αλλάζουμε κινητό κάθε 2-3 χρόνια και όχι κάθε 2 μήνες όπως κάνουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Με αυτό τον τρόπο, ούτε θα γκρινιάζουμε για milking, ούτε για ανούσιες αναβαθμίσεις, ούτε για υπέρογκες χρεώσεις κάθε χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Το καταλάβαίνω ότι εχουμε το μικρόβιο για να εχουμε κατι τεχνολογικά μπροστά. Αλλα δεν μπορώ να καταλαβω γιατί κραζουμε όταν ένα galaxy λίγους μήνες μετά εχει την μισή από την τιμή που το πήραμε. Αφου το ξερεις από την αρχη ότι θα συμβεί, γιατί κράζεις;

Αν εχεις υπομονή και το θές θα το παρεις 6 μήνες μετά που θα πέσει η τιμή. Και αν μετά πέσει κι αλλο η χασουρα θα είναι μικρή. Αν το θες τώρα...... πλήρωσε το.
Εγώ το Galaxy S το ήθελα από όταν βγήκε. Δεν θα έδινα όμως 500€ για να το πάρω. Όταν το εβγαλε η media markt στα 250€ πήγα και το πήρα. Τι με ενοιαζε αν είχε βγεί το S2 στην διπλάσια τιμή; Αυτό μπορουσα, αυτό ήθελα, αυτό πήρα.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά, η Samsung (και κάθε Samsung) δεν έχει ως στόχο την Ελλάδα της κρίσης. Υπάρχουν και αγορές που υπάρχει η άνεση για γκατζετιά 1.000+ ευρώ ή δολάρια από ανθρώπους που απλά... παίρνουν και τους παίρνουν τηλέφωνο. Φανταστείτε ένα S5 χρυσό με κρυσταλάκια σβαρόφσκι σε περιορισμένη έκδοση πχ 1000 τεμαχίων με τιμή 3.000 ευρωδολάρια. Απλά θα είχαν πουληθεί πριν καν διατεθούν. Εστιάστε σε αυτό που σαν κάνει τη "δουλειά" σας χωρίς μεγάλους συμβιβασμούς για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ναι, δώστε όσο περισσότερα αντέχει η τσέπη και κρατήστε το "να βγάλει τα λεφτά του". Προσωπικά αλλάζω συχνά... μπαταρίες κι όχι συσκευές. Φυσικά ο καθένας κρίνει τι του πάει καλύτερα.

Υ.Γ.: Λίγο μετά από όσα έγραψα είδα αυτό: http://luxurylaunches.com/gadgets/swarovski-studded-samsung-galaxy-s5-limited-edition-coming-next-month.php

Θα τα πήγαινα καλά στο marketing department της Samy?

Δημοσ.

Μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινομαστε....εγω μαζι σου, η samsung φτιαχνει τις χειροτερες συσκευες, στις ακριβοτερες τιμες, και καθε 1 βδομαδα βγαζει καινουργια ναυαρχιδα. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟΤΕ. Aφου λοιπον δεν αγοραζεις, ΠΩΣ ακριβως δεν σε σεβεται σαν πελατη, αφου δεν εισαι πελατης της?

Αν αγορασες samsung, τοτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ αγορασες γιατι, τη στιγμη που μπηκες στο μαγαζι, βλεπεις το S3 με 1 giga ram, και το s4 με knox, και αποφασιζεις οτι ειναι καλη αγορα. 

Τωρα αν εσυ μπαινεις σε  ενα μαγαζι, βλεπεις S3 με 1 giga, και παρολο που θα προτιμουσες να εχεις 2 γιατι το 1 δεν σου φτανει εσυ πας και τ οαγοραζεις, ΔΕΝ σου φταιει η sammy, εσυ φταις που τη στιγμη της αγορας σου δεν ησουν ικανοποιημενος. Επισης, οταν βλεπεις το knox (η αγνοεις την υπαρξη του), σου φταιει η sammy μετα που εσυ αγοραζεις συσκευη με knox , η συσκευη που αγνοεις τα χαρακτηριστικα της?

Μα...θα μας τρελανετε εδω περα?

ps1. Αν το g2 ειχε ξεσκισει οτι κινειται, εσυ γιατι κατελιξες με S4 που εχει knox? Ασε να ματεψω, σε κοροιδεψε η samsung....

φάνηκε πράγματι ότι το πόστ μου ήταν εναντίον σου,δεν ηταν ετσι και θα ψιλοσυμφωνούσα με όσα λες,αν δεν έλεγες αυτές τις ανακρίβειες στο 2ο ποστ σου.

έχω,είχα ,θα έχω όλες τις ναυαρχίδες όλων των εταιριών που έρχονται ελλάδα λόγω της απογευματινής δουλειάς μου.

λέω για το τι κινητο προτείνω στους φίλους μου ουσιαστικά.

για να μην εκτεθείς ξανά,ιδού,

--το s3 με 2γκίγκα ραμ βγήκε πάνω απο 10 μήνες μετά το s3,

--το σ4 βγήκε λίγο μετά το s3 με 2 γκίγκα,

--το g2 βγήκε πάνω απο 6μηνο μετά το s4..

και το s3 φορούσε α9,το s4 σναπ 600 και το g2 σναπ 800 που βγήκαν σχεδόν χρόνο διαφορά το 1 απο το άλλο.

δεν το πολυέχεις,αλλα οι άλλοι τους άρεσε η άγνοιά σου?

και αδερφέ τo knox μετά μας τα χάλασε με αναβάθμιση,στο s4..

και όταν βγήκε το s3 και για καιρό μετά δεν υπήρχε κινητό με 2γκίγκα ραμ

για έλα myphone να διαβάσεις 

αν και πράγματι σαν ένας καταναλωτής σωστά τα γράφεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...