Alchemist` Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, έχω το κινητό του τίτλου και εδώ και μερικές βδομάδες μου κάνει το εξής. Η φόρτιση της μπαταρίας δεν τελειώνει ποτέ...Για την ακρίβεια πάει στο 98%. Από εκεί και πέρα, όσες ώρες και αν μείνει το κινητό στην πρίζα, δεν βγαίνει ποτέ μύνημα ότι η φόρτιση ολοκληρώθηκε. Η μπαταρία δουλεύει κανονικά κατά τ' άλλα και διαρκεί όσο θα έπρεπε. Συνολικά το έχω 1,5 χρόνο περίπου το κινητό. Να αλλάξω μπαταρία ή να μην δώσω σημασία? Έχετε καμιά ιδέα πόσο κοστίζει μία? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Η μπαταρια απο οτι βλεπω ειναι στα 12€ περιπου εδω http://www.skroutz.gr/s/3319262/LG-BL-53QH.html?from=most-popular&keyphrase=lg+optimus+4x+hd+batteryωστοσο δεν ξερω αν ειναι εκει το προβλημα.Αλλο φορτιση δοκιμασες.Να υποθεσω οτι το φορτιζεις στη μπριζα και οχι μεσω usb
Alchemist` Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Στην πριζα το φορτιζω κανονικα. Εχω δοκιμασει αλλους φορτιστες γ αυτο κ φανταζομαι οτι φταιει η μπαταρια... το περιεργο ειναι οτι η μπαταρια δουλευει κανονικα κατα τ αλλα και δεν ξερω αν χρειαζεται να ασχοληθω με το θεμα η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα