kathrin-k Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Ο υπολογιστής μου αρνείτε πεισματικά να bootάρει και μου βγάζει τα μηνύματα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πάσα προσφορά σε βοήθεια για να καταλάβω τι περίπου συμβαίνει, δεκτή! Επίσης κατά την εκκινηση ακούγονται 2 μπιπ.Το λειτουργικο μου είναι windows 7 profesional 32 bit.. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε για να βγάλετε άκρη, ρωτήστε με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας!! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από kathrin-k
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δούλευε κανονικά και ξαφνικά στο έβγαλε ; Απο οτι βλέπω καποιο πρόβλημα υπάρχει με το partition των window οποτε για αρχή θα σου έλεγα να κανεις ενα repair με το cd των windows μηπως φτιάξει 1
kathrin-k Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Nαι δούλευε κανονικά.Έχω φτιάξει ήδη ένα Windows 7 System Repair Disc iso και θα το δοκιμάσω αύριο που θα έχω πρόσβαση στον υπολογιστή.
kathrin-k Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δεν κατάφερα να το φτιάξω με το cd επιδιορθωσης. Το πήγα στο μαγαζί από οπου τον αγόρασα και μου ζητησαν 30 ευρω για να μου σωσουν τα αρχεία και 20 για την επανεγκατασταση του λειτουργικού γιατι έτσι λέει μόνο φτιάχνεται. Εγκατάσταση ξέρω να κανω,πειτε μου μόνο αν ξέρετε τον τρόπο που μπορώ να πάρω τα αρχεία απο μέσα.
trujillo2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 θα τα κανεις copy paste σε εναν εξωτερικο σκληρο η' ενα φλασακι USB και θα κανεις φορματ μετα . ακου 50 ευρω για backup format........στο πλαισιο το πηγες? 1
kathrin-k Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Οχι cosmodata πήγα. Πως ομως θα τα περασω σε εξωτερικό δίσκο αφού το pc μου δεν ανοίγει δλδ δεν φορτώνουν τα Windows?
veteranos123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Οχι cosmodata πήγα. Πως ομως θα τα περασω σε εξωτερικό δίσκο αφού το pc μου δεν ανοίγει δλδ δεν φορτώνουν τα Windows? Θα τον βάλεις σαν δεύτερο δίσκο σε ένα άλλο desktop pc και θα πάρεις τα αρχεία σου. Τo pc θα φορτώσει το λειτουργικό που έχει (όχι ο δίσκος σου αλλά ο άλλος) και θα διαβάσει τον δίσκο σου σαν να βάζεις ένα stickακι πχ. 2
kathrin-k Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μόλις έκανα αυτό που είπες.δεν το διαβάζει σαν εξωτερικό σκληρό τον "υπολογιστή" αλλά στις " συσκευές-εκτυπωτές".εκεί δεν μου δίνει επιλογή να ανοίξω τα αρχεία που 'χει μέσα.στην φωτογραφία παρακάτω εκεί που λέει "αναζήτηση αρχείων" μου βγάζει τα αρχεία του pc τον οποίο έχω βάλει τον προβληματικό δίσκο.
kathrin-k Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δυστυχώς δεν γνωρίζω αυτόν τον τρόπο. Απλα δεν βρίσκω τον τρόπο να ανο'ιξω τα αρχεια του προβληματικου δισκου και να τα αντιγράψω ώστε να κανω μετα επανεγκατασταση των windows
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Στο my computer που εχει ολους τους δίσκους δεν στον εμφανίζει ;
kathrin-k Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Οχι δεν μου τον εμφανίζει εκεί, παρά μονο "συσκευές -εκτυπωτες "
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δες αν τον εμφανίζει στο control panel στο computer management και μετα disk management. Αφου δεν τον εμφανίζει στο my computer πολυ πιθανόν να εχει πάθει καποια ζημιά το partition του δίσκου αλλα οχι και ο δίσκος ο ίδιος , δυστηχώς σε αυτην την περίπτωση ισως να θέλει format για να επανέλθει. Δες λιγο με το hdsentinel σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος και αν εχεις σημαντικά αρχεία θα έλεγα να τα κανεις ανάκτηση με το recuva ή ontrack easy recovery 1
kathrin-k Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, επιτέλους τα κατάφερα!! Διάβασε ο υπολογιστής τον δίσκο και σώζω όλα μου τα αρχεία! (και γλύτωσα και το 50ευρω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα