Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό πρόβλημα,

TrankLL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω στον υπολογιστή μου ενα corsair tx 650. αυτό εδώ http://www.corsair.com/en/tx-series-tx650-80-plus-bronze-certified-650-watt-high-performance-power-supply

Επειδή κάνει τώρα τελευταία αρκετό θόρυβο, σκέφτομαι αν γίνετε να αλλάξω τον ανεμιστήρα του. Το έχω ανοίξει και ο ανεμιστήρας κουμπώνει πάνω στην πλακέτα του, το αφαίρεσα να το καθαρίσω αλλά και πάλι το ίδιο. Θέλω αν γίνετε να το αλλάξω, να μου προτείνεται ένα αθόρυβο ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας του είναι 140mm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν είχες εγγύηση τότε νομίζω πως πρέπει να την χαιρετίσεις , επίσης δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγουμε τα τροφοδοτικά

Στον ανεμιστηρα,εβαλες λαδακι μηχανης?(συνηθως ραπτομηχανης).

τον βγαζεις,βγαζεις το αυτοκολλητο απο το κεντρο του και βγαζεις την ταπα που λογικα θα εχει γιατι ειναι ποιοτικος ανεμιστηρας και καθαρισε το λιγο εκει μεσα και μετα βαλε του 3-4 σταγονες.

αν είχες εγγύηση τότε νομίζω πως πρέπει να την χαιρετίσεις , επίσης δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγουμε τα τροφοδοτικά

Το έχω 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα εγγύηση, αλλά το άνοιξα αφου πρώτα σταμάτησα τον ανεμιστήρα με ένα κατσαβίδι την ώρα που δούλευε για να βεβαιωθώ. Ετσι και αλλιώς δεν θα χρησιμοποιούσα την εγγύηση για έναν ανεμιστήρα.

Στον ανεμιστηρα,εβαλες λαδακι μηχανης?(συνηθως ραπτομηχανης).

τον βγαζεις,βγαζεις το αυτοκολλητο απο το κεντρο του και βγαζεις την ταπα που λογικα θα εχει γιατι ειναι ποιοτικος ανεμιστηρας και καθαρισε το λιγο εκει μεσα και μετα βαλε του 3-4 σταγονες.

Το λάδι μηχανής που το βρίσκω;

Τα καλώδια του ανεμιστήρα είναι με φις πάνω στην πλακέτα ή κολλητά?

Με φισάκι, γι αυτό σκέφτηκα και την αλλαγεί.

Έβαλα ένα αλλό που βρήκα στο σπίτι, αλλά ελάχιστα καλύτερα. Απλά παρατήρησα όταν το άνοιξα για να βάλω, ότι υπήρχε κάτι σαν ράγισμα μέσα...υπάρχει τέτοια περίπτωση ;

Επειδή δεν είδα διαφορά με το λάδι, ανεβάζω μερικές φωτογραφίες να μου πείτε αν γίνετε να αλλάξω fan. 

2ihrw48.jpg

14jszv9.jpg

vo3m2o.jpg

2w3xd9s.jpg

2d9d9v6.jpg

γινετε μονο εαν παρεις εναν ανεμιστηρα και κοψεις τα καλωδια αυτα με το βυσμα και τα συνδεσεις στον καινουργιο ανεμιστηρα.

εισαι σιγουρος οτι τον θορυβο τον κανει ο ανεμιστηρας?

γινετε μονο εαν παρεις εναν ανεμιστηρα και κοψεις τα καλωδια αυτα με το βυσμα και τα συνδεσεις στον καινουργιο ανεμιστηρα.

εισαι σιγουρος οτι τον θορυβο τον κανει ο ανεμιστηρας?

Ναι ο θόρυβος έρχετε απο τον ανεμιστήρα γιατί όταν έβαλα το κατσαβίδι την ώρα που δούλευε να το σταματήσω ο θόρυβος σταμάτησε εντελός. Διαφορετικό pc.

Τώρα ο ανεμιστήρας αυτό του τροφοδοτικού έχει 2 καλώδια (μαυρο-κοκκινο) Οι άλλοι ανεμιστήρες έχουν 3 καλώδια (μαυρό-κοκκινο-λευκο) Εγώ θα συνδέσω το μαυρο-κοκκινο και το λευκό μέτα στον καινούριο θα το κόψω εντελός; ή υπάρχουν ανεμιστήρες με μαύρο-κοκκινο καλώδιο μόνο; ή υπάρχει κανένα ανταπτοράκη απο 3 pin σε 2 pin ;;

ανταπτορακι χλωμο να βρεις.

θα κοψεις το μαυρο και το κοκκινο του καινουργιου ανεμιστηρα και θα συνδεσεις μονο.και εαν θελεις να εισαι κυμπαρης :P καλυτερα μην τα κοψεις τα καλωδια αλκα με κολλητηρι να τα ξεκολλησεις τελειως επανω απο τον ανεμιστηρα και να κολλησεις εκει τα καινουργια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...