Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά,έχω πρόβλημα με τις μικροεφαρμογές.Κάνω δεξί-κλικ στην επιφάνεια εργασίας εκεί που λέει Μικροεφαρμογές,αλλά μετά τίποτα.Υπάρχει λύση παρακαλώ?

Επεξ/σία από bonjovi344
Δημοσ.

Ναι,δεν μου τις εμφανίζει.Κι όταν πατάω δεξί-κλικ και Μικροεφαρμογές σρο desktop δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι πια πρόβλημα οι μικροεφαρμογές.Κάτι άλλο...ενώ παίζω πχ Football Manager 2014 ή με το Bluestacks App Player (για όποιον δεν το γνωρίζει, "τρέχει" τις εφαρμογές στον υπολογιστή), ξαφνικά ελαχιστοποιείται το παράθυρο στην γραμμή εργασιών και πρέπει να το ξανά-βάζω.Ξέρετε αν υπάρχει κάποια λύση? 

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι πια πρόβλημα οι μικροεφαρμογές.Κάτι άλλο...ενώ παίζω πχ Football Manager 2014 ή με το Bluestacks App Player (για όποιον δεν το γνωρίζει, "τρέχει" τις εφαρμογές στον υπολογιστή), ξαφνικά ελαχιστοποιείται το παράθυρο στην γραμμή εργασιών και πρέπει να το ξανά-βάζω.Ξέρετε αν υπάρχει κάποια λύση?

Μηπως κανεις καταλαθος ενω παιζεις το συνδυασμο πληκτρων 0d8a4985-b5e2-41a6-a1b6-e4bafb517937_92. +M

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάνα TP-Link adapter η κάτι τέτοιο? Γιατί και σε έμενα έκανε ελαχιστοποίηση όταν έπαιζα LoL και μετά από ψάξιμο είδα ότι φταίνε οι Drivers της TP-link. Άμα έχεις κανε έξοδο και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο  :-D

Δημοσ.

Έψαξα στον Πίνακα Ελέγχου και στην Διαχείριση Εργασιών αλλά δεν πρέπει να έχω κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...