cliobaccarra Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι ...και κατι μου λεει οτι το ξερουν οτι πουλανε σαβουρα πλεον εχω το samsung tab 3.0 lite, υποθέτω θα εχει google play οποτε gg Εννοειται πως εχει. Κλασσικη κινεζια το turbox. Παντως για τα χαρακτηριστικα του το συγκεκριμενο δεν ειναι κακο.
Σκαρπέλης Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Εννοειται πως εχει. Κλασσικη κινεζια το turbox. Παντως για τα χαρακτηριστικα του το συγκεκριμενο δεν ειναι κακο. σε ποιο αναφέρεσε, στο turbo x rainbow? Τι να το κάνεις αν η πρώτη βλάβη εμφανιζεται σε 10 μερες και στο αντικαθιστούν με ιδιο που δε δουλεύει. Κατα τα αλλα οσο δουλευε καλο ηταν το tablet. Καλή οθόνη με ωραία απόκριση, γρήγορο, μονο η αυτονομία της μπαταρίας ηταν κακη
dimitrisOP Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι ...και κατι μου λεει οτι το ξερουν οτι πουλανε σαβουρα πλεον εχω το samsung tab 3.0 lite, υποθέτω θα εχει google play οποτε gg ξαναπαρε τουβλο χ τωρα
Σκαρπέλης Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ξαναπαρε τουβλο χ τωρα ποτε ξανα! επαθα και εμαθα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα