Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Αγορασα σήμερα το Turbo x rainbow tablet και το κανα και unboxing που μπορείτε να δείτε εδώ Εχει κανείς να μου κάνει κανένα σχόλιο? Συγκεκριμένα κάποιος κάτοχος του ή κάτοχος tablet turbo x? 1
arc Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Είναι πειρασμός να κάνω σχόλια γενικά για την αγορά σου, αλλά μη χαλάσω τη χαρα. Επισης στα unboxing παίρνε μερικά κοντινά πλάνα από το τι βλέπεις (π.χ. πλευρες του tablet, υποδοχές, κλπ) και όταν δείχνεις τα περιεχόμενα κάνε ένα σχόλιο για το τι ειναι.
Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 το ταμπλετ δε θα το χρησιμοποιώ προσωπικά , είναι για χρήση της μανας μου που ηθελε word και internet και εγινε καθαρα για να μη δωσουμε 250+ ευρω για αγορα λαπτοπ. Οπότε κράξε freely, δε θα στεναχωρηθώ καθόλου Και αυτό είναι το πρώτο unboxing που κάνω, στο channel συνήθως γράφω παιχνίδια και το γραψα με την κάμερα του λαπτοπ, τσάτρα πάτρα, για αυτό είναι έτσι primitive. Υπόσχομαι ότι αν κάνω και άλλο unboxing θα το προσέξω περισσότερο
arc Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγώ γιατί να στεναχωρηθώ; Δεν πέταξα 250 ευρω. Τις τελευταίες μέρες έγιναν πολύ καλές προσφορές 200-250 ευρω για καλα lenovo και samsung. Καλορίζικο anyway.
StigmaX Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τα παρακάτω τα λέω καθάρα ως feedback, με καμία πρόθεση κακίας η trollαρίσματος. Shaky camera, μουγκό, πολύ κακή ποιότητα εικόνας και άθλια μουσική. Περισσότερο έμοιαζε με unboxing που κάνουν κινέζοι παρά με τα πρότυπα των δυτικών website.
Σκαρπέλης Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 να ξεκαθαρίσω ότι πρόκειται για unboxing, όχι για review της συσκευής. Η μουσικη είναι ένα κομματάκι που εφτιαξα μονος μου με fl studio, σε d'n'b 'υφος.
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Από μουσική δε ξέρω πολλά, αλλά τον ήχο τον έκλεισα και βγήκα λίγο στο μπαλκόνι μπας και ηρεμήσει το κεφάλι μου. 1
kgianna Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ωραίος μεγάλε, ευχαριστούμε για το unboxing και καλορίζικο! Σκέφτομαι, λόγω χρημάτων, να πάρω το ίδιο και γω, θα μου το πρότεινες; 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ωραίος μεγάλε, ευχαριστούμε για το unboxing και καλορίζικο! Σκέφτομαι, λόγω χρημάτων, να πάρω το ίδιο και γω, θα μου το πρότεινες; φιλε μου για χρήση browsing μια χαρά είναι, το ενοχλητικό είναι η έλλειψη google market
Σκαρπέλης Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλησπέρα συμφορουμιτες... είχατε απόλυτο δίκιο. Έπειτα από 10 μέρες λειτουργίας, τα ακουστικά σταμάτησαν να λειτουργούν. Έλεγξα και αλλα ακουστικά και @@... Προφανώς χάλασε η υποδοχή των ακουστικών...Το επιστρεφω στο πλαίσιο, αντκατάσταση με ίδιο το οποίο ίδιο ηταν νεκρό...δεν άνοιγε καν, δεν εδειχνε ουτε καν οτι φόρτιζε... 2η επιστροφη στο πλαίσιο, μου ξαναδίνουν αντικατάσταση και εν τελει εβαλα 10 ευρω και πήρα το samsung tab 3 lite. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΒΛΟ ΞΙ
cliobaccarra Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μια χαρα μπαινει και google play αμα ξερεις παντως 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι ...και κατι μου λεει οτι το ξερουν οτι πουλανε σαβουρα Μια χαρα μπαινει και google play αμα ξερεις παντως πλεον εχω το samsung tab 3.0 lite, υποθέτω θα εχει google play οποτε gg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα