Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ειχα ενα προβλημα με τη cytavision. Λογικα το θεμα διορθωνεται εαν συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με μικροτερο καλωδιο ethernet. Αλλα το καλωδιο που βγαινει απο την τηλεφωνικη πριζα για να συνδεθει στο ρουτερ ειναι μικρο, με αποτελεσμα η αποσταση αποκωδικοποιητη και ρουτερ να ειναι μεγαλη, και να μη γινεται να βαλω μικροτερο καλωδιο ethernet. Η μονη λυση ειναι να παρω μεγαλυτερο καλωδιο τηλεφωνου. ( Δεν εχω αλλη τηλεφωνικη πριζα στο σπιτι ) Το καλωδιο που εχω τωρα πρεπει να ειναι 1,5 μετρο. Σκεφτομαι στα 3 μετρα. Θα εχω προβληματα με το ιντερνετ; Αποσυνδεσεις, θεματα με τον συγχρονισμο κτλ;
CheOnWeb Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ειχα ενα προβλημα με τη cytavision. Λογικα το θεμα διορθωνεται εαν συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με μικροτερο καλωδιο ethernet. Πώς το ξέρεις; Το Ethernet δεν έχει κανένα πρόβλημα σε "οικιακές" αποστάσεις, εκτός αν μιλάς για 50 μέτρα και πάνω. Μάλλον κάτι άλλο φταίει.
Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το δοκιμασα. Επι 2 ημερες δεν ειχα θεμα με τα καναλια. Οταν εβαλα το μεγαλο καλωδιο παλι κολλουσαν. Τωρα δεν παιζουν καθολου ξανα.. Απλα με το ζορι καταφερα να τα συνδεσω και ο αποκωδικοποιητης ηταν κατω στο πατωμα, καθως και το ρουτερ. Για αυτο θελω μεγαλυτερο καλωδιο τηλεφωνου. Το καλωδιο που εχω για τον αποκωδικοποιητη τωρα ειναι 10 μετρα. Πιστευω οτι ειναι πολλα. Το εχω ακουσει και σε καποιο αλλο φορουμ.
CheOnWeb Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μήπως το μεγάλο καλώδιο έχει πρόβλημα; Πάντως και το τρίμετρο καλώδιο τηλεφώνου δεν πρέπει να έχει πρόβλημα αρκεί να είναι καλό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Ethernet καλώδιο αν βρεις τρόπο να του φορέσεις τηλεφωνικά κλιπσάκια.
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 To καλώδιο δικτύου δουλεύει χωρίς κανέναν πρόβλημα μέχρι τα 100 μέτρα. Πιθανόν να έχεις πρόβλημα με το καλώδιο ή να μην πατά καλά ο ακροδέκτης. Αυτό που διάβασες ότι είναι καλύτερα με κοντό καλώδιο 100% δεν ισχύει για το Ethernet, παρά μόνο για το τηλεφωνικό καλώδιο. 2
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παντως εδω και αρκετες ημερες δεν εχω προβλημα. Λογικα ηταν θεμα της cyta, γιατι εξακολουθω να ειμαι με το 10μετρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα