arsenal Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά..ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα τάμπλετ μέχρι 170 ευρώ το οποιο πρέπει να έχει 3g.Εχω ξεχωρίσει αυτά τα δύοhttp://www.geekbuying.com/item/FNF-iFive-Mini-3GS-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-4-7-9-inch-3G-Tablet-PC-Retina-Touch-Screen-2048-1536-2GB-16GB-326859.htmlκαι http://www.geekbuying.com/item/Pipo-U8T-RK3188-1-6GHz-7-85-inch-Tablet-PC-3G-Phone-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-768-2GB-16GB-323949.html .Σίγουρα το πρώτο έχει πολύ καλύτερα specs ώστοσο το 2ο αν κάποια κινέζικη μάρκα ειναι πιο γνωστή σίγουρα ειναι η PiPO.Επίσης με προβληματίζει ο 8πύρηνος του πρώτου , με την έννοια ναι μενα δυνατός αλλα μήπως στο τέλος αποδειχθεί προβληματικός?ευχαριστώ
aboulafia Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και από εμένα, Και η FNF δεν είναι και άγνωστη μάρκα για κινέζικο πάντως. Σίγουρα δεν έχει την φήμη (και ίσως και την αξιοπιστία της PiPO) αλλά φαντάζομαι πως δεν θα έχεις γενικά θέμα και με αυτό. Όσο για το 3G φαντάζομαι πως το γνωρίζεις πως και να μην εχει εξαρχής, με ένα στικάκι (τα τάμπλετ είναι συμβατά με τα περισσότερα της αγοράς) γίνεται αμέσως 3G. Επίσης το FNF έχει ρέτινα οθόνη και το PiPO έχει 1024*768 οπότε ο επεξεργαστής του δεν θα ζορίζεται ιδιαίτερα λόγω οθόνης και μπορεί να μην έχουν και τρομερή διαφορά στις επιδόσεις τελικά. Βέβαια η ρέτινα είναι κρύσταλλο σαν οθόνη και την ευχαριστιέσαι ιδιαίτερα. Δύσκολη η απόφαση. Εγώ πάντως θα πήγαινα για το PiPO που είναι και πιο φθηνό. Παναγιώτης
evmenis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 H FNF ειναι καλυτερη ποιοτητα απο την pipo ,πραγματικα απο ποιοτητα κατασκευης ειναι απλα αψογη. Για την ρετινα βεβαια εγω δεν θα βιαζομουνα να το παρω (εχει θεματα η ρετινα ακομα και το "μηλο" με την 2η το πετυχε) και μαλλον θα πηγαινα για το πιπο.
LouCi4er Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με τον evmenis.Κορυφη η ρετινα αλλα πολυ καταναλωση.Απο ποιοτητα,η γνωμη μου,η FNF ειναι καλυτερη απο την Pipo. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2014 από LouCi4er
arsenal Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τοτε θα χτυπησω το FNF με ενδιαφέρει και η ανάγνωση ebooks οποτε πιστεύω θα με βολεψει πολυ καλυτερα η ρετινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα