Προς το περιεχόμενο

Pipo U8T ή FNF iFive Mini 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα τάμπλετ μέχρι 170 ευρώ το οποιο πρέπει να έχει 3g.Εχω ξεχωρίσει αυτά τα δύο
http://www.geekbuying.com/item/FNF-iFive-Mini-3GS-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-4-7-9-inch-3G-Tablet-PC-Retina-Touch-Screen-2048-1536-2GB-16GB-326859.htmlκαι http://www.geekbuying.com/item/Pipo-U8T-RK3188-1-6GHz-7-85-inch-Tablet-PC-3G-Phone-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-768-2GB-16GB-323949.html  .Σίγουρα το πρώτο έχει πολύ καλύτερα specs ώστοσο το 2ο αν κάποια κινέζικη μάρκα ειναι πιο γνωστή σίγουρα ειναι η PiPO.Επίσης με προβληματίζει ο 8πύρηνος του πρώτου , με την έννοια ναι μενα δυνατός αλλα μήπως στο τέλος αποδειχθεί προβληματικός?ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Και η FNF δεν είναι και άγνωστη μάρκα για κινέζικο πάντως. Σίγουρα δεν έχει την φήμη (και ίσως και την αξιοπιστία της PiPO) αλλά φαντάζομαι πως δεν θα έχεις γενικά θέμα και με αυτό. Όσο για το 3G φαντάζομαι πως το γνωρίζεις πως και να μην εχει εξαρχής, με ένα στικάκι (τα τάμπλετ είναι συμβατά με τα περισσότερα της αγοράς) γίνεται αμέσως 3G. Επίσης το FNF έχει ρέτινα οθόνη και το PiPO έχει 1024*768 οπότε ο επεξεργαστής του δεν θα ζορίζεται ιδιαίτερα λόγω οθόνης και μπορεί να μην έχουν και τρομερή διαφορά στις επιδόσεις τελικά. Βέβαια η ρέτινα είναι κρύσταλλο σαν οθόνη και την ευχαριστιέσαι ιδιαίτερα. Δύσκολη η απόφαση.

Εγώ πάντως θα πήγαινα για το PiPO που είναι και πιο φθηνό.

Παναγιώτης

Δημοσ.

H FNF ειναι καλυτερη ποιοτητα απο την pipo ,πραγματικα απο ποιοτητα κατασκευης ειναι απλα αψογη.

Για την ρετινα βεβαια εγω δεν θα βιαζομουνα να το παρω (εχει θεματα η ρετινα ακομα και το "μηλο" με την 2η το πετυχε) και μαλλον θα πηγαινα για το πιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω με τον evmenis.Κορυφη η ρετινα αλλα πολυ καταναλωση.Απο ποιοτητα,η γνωμη μου,η FNF ειναι καλυτερη απο την Pipo.

Επεξ/σία από LouCi4er
Δημοσ.

Τοτε θα χτυπησω το FNF με ενδιαφέρει και η ανάγνωση ebooks οποτε πιστεύω θα με βολεψει πολυ καλυτερα η ρετινα

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...