Προς το περιεχόμενο

Speedport W 724V και Dynamic DNS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα δωρεάν λογαριασμό στο dyndns.org, ο οποίος ως γνωστόν καταργήθηκε. Είπα λοιπόν να γραφτώ στο No-IP.com που από ό,τι φαίνεται είναι το πιο δημοφιλές (και έχω ελπίδες να υπάρχει σαν επιλογή και σε μελλοντικά router), αλλά δε δουλεύει το update! Προσθέτω τα στοιχεία μου κανονικά, αλλά βλέπω στα system messages του router μια εγγραφή:

DynDNS-error:The DynDNS provider replies No user 'a****%40hotmail.com' found at dynupdate.no-ip.com. (D002)

Δοκίμασα να βάλω και το username μου αντί για το e-mail, αλλά μου εμφανίζει το ίδιο. Εν τω μεταξύ, όταν έκανα τη διαδικασία manual (βρήκα σε ένα site το request που πρέπει να κάνεις) δούλεψε κανονικά! Άρα δεν έχει πρόβλημα ο λογαριασμός μου!… Έχει δουλέψει σε κάποιον το dynamic dns με αυτό το router; Ή μήπως είναι bug και πρέπει να επικοινωνήσουμε με ΟΤΕ;

Δημοσ.

Είχα δωρεάν λογαριασμό στο dyndns.org, ο οποίος ως γνωστόν καταργήθηκε. Είπα λοιπόν να γραφτώ στο No-IP.com που από ό,τι φαίνεται είναι το πιο δημοφιλές (και έχω ελπίδες να υπάρχει σαν επιλογή και σε μελλοντικά router), αλλά δε δουλεύει το update! Προσθέτω τα στοιχεία μου κανονικά, αλλά βλέπω στα system messages του router μια εγγραφή:

DynDNS-error:The DynDNS provider replies No user 'a****%40hotmail.com' found at dynupdate.no-ip.com. (D002)

Δοκίμασα να βάλω και το username μου αντί για το e-mail, αλλά μου εμφανίζει το ίδιο. Εν τω μεταξύ, όταν έκανα τη διαδικασία manual (βρήκα σε ένα site το request που πρέπει να κάνεις) δούλεψε κανονικά! Άρα δεν έχει πρόβλημα ο λογαριασμός μου!… Έχει δουλέψει σε κάποιον το dynamic dns με αυτό το router; Ή μήπως είναι bug και πρέπει να επικοινωνήσουμε με ΟΤΕ;

γιατι βλεπω στο username % αντι για @?η το εβαλες εσυ τωρα?μου φαινεται παραξενο να φταιει κατι στο ρουτερ.αν εχεις αλλο ρουτερ ή μπορεις να το κανεις δοκιμη σε κανα φιλο σου θα ηταν μια λυση.

σε εμενα σε thomsonμου ζηταει τα παρακατω.

username βαζω απλα το username για το Noip.password to password Μου.service no ip kai host βαζω το Host Πχ poulinos.noip.com.username Νομιζω παιζει και το email οπως ειπες.ο οτε δεν νομιζω οτι μπορει να σου πει κατι παραπανω.ουτε πιστευω οτι σε κοβει η αυξημενη ασφαλεια του αλλα αμα θες κλειστην.αμα ψαξεις για αυξημενη ασφαλεια οτενετ θα καταλαβεις τι εννοω.κοβει καποια ports.αλλα παλι δεν στεκει να σου κοβει τo noip.

εκτος αν ειχες κανα παραξενο συμβολο στο password αλλα εκει θα σου λεγε για το Pass οχι για το username

Δημοσ.

Την έχω κλείσει την αυξημένη ασφάλεια για άλλους λόγους… Το θέμα είναι ότι όντως μετατρέπει το σύμβολο @ σε %40. Αλλά το username δεν έχει κανένα σύμβολο και μου βγάζει κι εκεί ότι ο χρήστης δεν υπάρχει. Σε άλλο ρούτερ δεν έχει νόημα, άλλωστε έτρεξα κατευθείαν το request (και με το e-mail και με το username) και δούλεψε! Νομίζω θα πληρώσω το dyn.com (ούτως ή άλλως και το παλιό μου router στο εξοχικό μόνο αυτό υποστηρίζει) για να τελειώνω. Με την έκπτωση που κάνουν και για 5 χρόνια μου έρχεται γύρω στο 1€ το μήνα.

Δημοσ.

Την έχω κλείσει την αυξημένη ασφάλεια για άλλους λόγους… Το θέμα είναι ότι όντως μετατρέπει το σύμβολο @ σε %40. Αλλά το username δεν έχει κανένα σύμβολο και μου βγάζει κι εκεί ότι ο χρήστης δεν υπάρχει. Σε άλλο ρούτερ δεν έχει νόημα, άλλωστε έτρεξα κατευθείαν το request (και με το e-mail και με το username) και δούλεψε! Νομίζω θα πληρώσω το dyn.com (ούτως ή άλλως και το παλιό μου router στο εξοχικό μόνο αυτό υποστηρίζει) για να τελειώνω. Με την έκπτωση που κάνουν και για 5 χρόνια μου έρχεται γύρω στο 1€ το μήνα.

δεν ξερω αν ισχυει απλα σε καποιες εταιρειες πχ tp link αν ειχες δικο τους product σου εδιναν και dyndns δωρεαν.καποιοι ειχαν πει οτι παιζει τροπος και χωρις να εχεις δικο τους product να το κανεις αυτο.αλλα ακομα και να θελει serial number Ολο και καποιος θα εχει tp link>παιζουν απειρα εκει εξω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...