Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον έχεις μπερδέψει το νόημα της ΜΚΟ..

"Η ειδοποιός διαφορά από τα κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα είναι ότι το τυχόν κέρδος δε διανέμεται στα μέλη του νομικού προσώπου, αλλά παραμένει στην οργάνωση."

Ώρεα βρε κούκλε μου μιας που άνοιξες το λεξικό να μου παπαγαλήσεις για τους ΜΚΟ τώρα άνοιξε και τα ματάκια σου να δεις τι παίζει με τους κακομοίριδες που κλείνουν και προσπαθούν να επιβιώσουν...

Ο Firefox αναπτύσσεται από δύο πτέρυγες το Mozzila Foundation και το Mozzila Corporation...Μάντεψε ποια δικηγορίνα είναι και στα δύο το κεφάλι

πολύ εμπάθεια για έναν οργανισμό που προσπαθεί να επιβιώσει στη ζούγκλα της ελεύθερης αγοράς , δεν με νοιάζει πόσο πληρώνονται οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί , αν φτάσουμε να αξιολογούμε ο ένας τη δουλειά του άλλου χωρίς να έχουμε ιδεα καήκαμε

Όταν ο οργανισμός μυξοκλαίγεται πως δεν βγαίνει και πληρώνει μισθούς Κροίσου γιατί να τον συμπαθείς? Όταν γράφει στα χαρτιά όλα τα assets στο Foundation για φοροαπαλαγές και ανοίγει και corporate κομμάτι για να παίζει μπάλα στο εμπόριο τι την θες την ταμπέλα ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ όταν βγάζεις θυγατρική με 20εκατομμυριάκια τον χρόνο και από το άνοιγμά σου μέχρι το 2012 η εφορία να σε κυνηγαγε για να βρει τις κομπίνες σου.

Δημοσ.

Ώρεα βρε κούκλε μου μιας που άνοιξες το λεξικό να μου παπαγαλήσεις για τους ΜΚΟ τώρα άνοιξε και τα ματάκια σου να δεις τι παίζει με τους κακομοίριδες που κλείνουν και προσπαθούν να επιβιώσουν...

Ο Firefox αναπτύσσεται από δύο πτέρυγες το Mozzila Foundation και το Mozzila Corporation...Μάντεψε ποια δικηγορίνα είναι και στα δύο το κεφάλι

Όταν ο οργανισμός μυξοκλαίγεται πως δεν βγαίνει και πληρώνει μισθούς Κροίσου γιατί να τον συμπαθείς? Όταν γράφει στα χαρτιά όλα τα assets στο Foundation για φοροαπαλαγές και ανοίγει και corporate κομμάτι για να παίζει μπάλα στο εμπόριο τι την θες την ταμπέλα ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ όταν βγάζεις θυγατρική με 20εκατομμυριάκια τον χρόνο και από το άνοιγμά σου μέχρι το 2012 η εφορία να σε κυνηγαγε για να βρει τις κομπίνες σου.

Βασικά είπα να σου το κάνω copy-paste γιατί φαντάστηκα ότι θα το εξηγούσε καλύτερα εκεί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...