Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους !

Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του "Microsoft Office 2013 Professional Plus". Κάθε φορά που πάω να εκτελέσω το Setup.exe του προγράμματος έμφανίζεται ένα παράθυρο που λέει: " Δεν ειναι δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου απο το συστημα " . Για να σας διευκολύνω, ακριβώς το ίδιο πακέτο του Office το είχα ήδη εγκαταστήσει επιτυχώς, αλλά μετά από λίγο καιρό αδράνειας, (δε χρησιμοποίησα τα Office) δε έβρισκα το πακέτο μέσα στα Windows μου. Ίσως επειδή έβγαλα κάποια προγράμματα με το Revo Unistaller Pro, πέταξα και τα Office ανεπιτυχώς, αφήνοντας κάποια αρχεία, τα οποία δε μου επιτρεπούν να τα ξαναεγκατασήσω ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν έβρισκες το πακέτο; Αν τα απεγκατέστησες με το Revo λογικά απεγκαταστάθηκε σωστά. Μιλάμε για αυθεντικά office;

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν έβρισκες το πακέτο; Αν τα απεγκατέστησες με το Revo λογικά απεγκαταστάθηκε σωστά. Μιλάμε για αυθεντικά office;

Λέγοντας δεν έβρισκα το πακέτο εννοώ ότι δεν έβρισκα στο μενού Έναρξης (αριστερά) όπου είναι εγκατεσημένα τα προγράμματα το Microsoft Office, Excel etc...γενικά δεν υπήρχε πουθενά το Office και τα περιεχόμενα προγράμματα του. Επίσης να πω ότι τα Office είναι μη αυθεντικά, τα "δανείστηκα" από ένα θείο μου. Έκανα εγκατάσταση τα 2010 μια χαρά και ξαναπροσπάθησα με τα 2013 αλλά πάλι το ίδιο μύνημα. Σε Windows 7 (32bit)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...