IgnaKing Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια, εσβησα μια πολυ συμαντικη φωτογραφια πρεπει οπωςδιποτε να την βρω με καποιον τροπο ριξτε τα φωτα σας θα το εκτιμησω πολυ, πρεπει να βρεθει η φωτο θελει δεν θελει...μακαρι να βρεθει λυσηευχαριστω
androu Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 βγάζεις την καρτα μνήμης τη βαζεις σε ενα card reader, υπάρχουν κάποια δωρεάν προγράμματα για recovery και τα βαζεις και ψάχνουν την κάρτα μεχρι να στο βρουν. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην εχεις γράψει κάτι πάνω στην καρτα μετά τη διαγραφή της φωτογραφίας. καλή τύχη.
einstein_pg Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Σύνδεσε το κινητό (?) με καλώδιο Usb σε κάποιον υπολογιστή και λογικά θα δει την κάρτα σαν μονάδα αποθήκευσης, Δοκίμασε να κάνεις recover με το δωρεάν πρόγραμμα Recuva, το έχω χρησιμοποιήσει με κάποια αρχεία που είχα σβήσει πρόσφατα από τον υπολογιστή μου και είχε δουλέψει
IgnaKing Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Σύνδεσε το κινητό (?) με καλώδιο Usb σε κάποιον υπολογιστή και λογικά θα δει την κάρτα σαν μονάδα αποθήκευσης, Δοκίμασε να κάνεις recover με το δωρεάν πρόγραμμα Recuva, το έχω χρησιμοποιήσει με κάποια αρχεία που είχα σβήσει πρόσφατα από τον υπολογιστή μου και είχε δουλέψει το δοκιμασα το recuva και δεν το εβγαλε το galaxy ως μεσω αποθηκευσης
pp6210 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 δοκίμασε το free app disk digger, τρ'εχει από το κινητό, θα σου βρει πολλές φώτο - για να μην πήξεις από τα πολλά αρχεία προτείνω να φτιάξεις ένα συγκεκριμένο folder που θα σώζει τα recovered (default έχει το image(, ενώ καλή λύση θα ήταν να μεταφέρεις πρώτα όλες τις τρέχουσες φωτογραφίες σου κάπου localy - γιατί το πρόγραμμα θα στις βρει όλες! 1
IgnaKing Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 δοκίμασε το free app disk digger, τρ'εχει από το κινητό, θα σου βρει πολλές φώτο - για να μην πήξεις από τα πολλά αρχεία προτείνω να φτιάξεις ένα συγκεκριμένο folder που θα σώζει τα recovered (default έχει το image(, ενώ καλή λύση θα ήταν να μεταφέρεις πρώτα όλες τις τρέχουσες φωτογραφίες σου κάπου localy - γιατί το πρόγραμμα θα στις βρει όλες! το δοκιμασα αλλα μου εβγαλε απειρες φωτο και οι πιο πολλες ηταν κατι βλακειες εικονιδια ρε συ αγανακτησα, τι προτινεις για να βγουν μονο οι κανονικες φωτο; *Και η παναγια μαζι μου 1
pp6210 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 το δοκιμασα αλλα μου εβγαλε απειρες φωτο και οι πιο πολλες ηταν κατι βλακειες εικονιδια ρε συ αγανακτησα, τι προτινεις για να βγουν μονο οι κανονικες φωτο; *Και η παναγια μαζι μου αφού στο είπα πιό πάνω, βγάλε οτι φωτο έχεις ήδη μέσα στα folders της κάρτας (π.χ. DCIM, image κτλ) κάνοντας τες copy στο pc σου και μετά τρέξτο, βρίσκει τα πάντα.... αν θυμάμαι καλά μπορείς να επιλέξεις το είδος αρχείου (πχ μόνο jpeg και όχι ico) αλλά ίσως χρειάζεται η paid έκδοση... εναλλακτικά, αν έχεις χώρο, φτιάξε νέο folder που θα το δηλώσεις στο πρόγραμμα ως recovery destination και αφού σου βρεί τις άπειρες φωτό, βάζεις την κάρτα στο pc και τις κοιτάς καλύτερα (με εικονίδια αντί για λίστα αρχείων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα