Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αυτό που θέλω να φτιάξω δν ξέρω αν είναι εφικτό.

Εχω ένα 32gb usb stick και εχω φτιαξει ένα bootable iso με όλα τα windows 7(χ86-χ64) και windows 8.1(χ86-χ64). To iso αυτό είναι περίπου 10 gb οπότε και περισσεύει αρκετος χώρος στο stickακι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να εκμεταλλευτώ τον υπόλοιπο χώρο έχοντας (σε μορφή exe)τα προγράμματα που κάθε φορά θα εγκαθιστώ μετά από format, έτσι ώστε να έχω τα πάντα στο stιckακι χωρίς να κουβαλάω μαζί μου σκληρούς,cd κτλ.

Η λύση partition με λίγο ψάξιμο που έκανα δν είναι εφικτή εφόσον στους αφαιρούμενους δίσκους τα windows αναγνωρίζoyn μόνο το πρώτο partition αγνοώντας ότι υπάρχει και δεύτερο.

Ετσι ψάχνω ένα πρόγραμμα ή μια μέθοδο που να διαμορφώνει το stickακι για τέτοιου είδους χρήση.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Περιμένω τη συνδρομή σας,

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Και γιατι να μην τα βαλεις και αυτα σε ενα ξεχωριστο φακελο στο στικακι? 
Εγω ειχα ξεχασει μια εποχη μεσα στο στακακι με τα win7 1 season απο Family Guy αλλα δεν με ενοχλησε πουθενα στην εγκατασταση.

Δημοσ.

Και γιατι να μην τα βαλεις και αυτα σε ενα ξεχωριστο φακελο στο στικακι? 

Εγω ειχα ξεχασει μια εποχη μεσα στο στακακι με τα win7 1 season απο Family Guy αλλα δεν με ενοχλησε πουθενα στην εγκατασταση.

Aν τα βαλω δλδ σε ξεψωριστο φακελο όπως λες, δν θα επηρεασει  το boot των windows ΑΙΟ που έχω?Καλα αν είναι τοσο απλό και ψάχνομαι τόσο καιρο΄..

Φιλε μου δουλευει κανονικα.Αψογος! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...