immunity Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 καλημέρα, παντα ειχα αυτο το θεμα ( πως να ρυθμισω το router ωστε να φαινεται ενας υπολογιστής/ συσκευη απο έξω, internet) Συγκεκριμενα εχω το D-link DSL-2641B router και ipcameras (dynamic ip: 192.168.0.18 και 192.168.0.17 δουλευουν στο port 81) στο tab του firewall ολα ειναι απενεργοποιημενα το router εχει port forwarding Application Rules ΔΕΝ εχει επιλογη Virtual server μπορεί να κάνει αυτο που θελω? δοκιμασα στο port forwarding και port triggering (απο applicatoin rules) εβαλα 192.168.0.18 port: 81 (start/end port) protocol BOTH αλλά πατάω την internet ip moy :81 και δεν με παει στην καμερα (πρεπει να κανω static την ip ?) Αν δεν γινεται με αυτο το router καμια προταση για ANNEX B (ISDN) Και wifi με μεγαλη εμβέλεια (N 300mbps?) Ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Για να δεις το εσωτερικό δικτυο θελεις ddns οι οποίοι ειναι πλέον με συνδρομή. http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_DNS
immunity Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 δεν με ενδιαφερει να μαθαινω το wan ip Μου (θα το κανω np) το θεμα ειναι πως θα μπορεσω οταν παταω στον broswer wanip:81 να μου βγαζει την καμερα
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Προσπαθείς μέσα από διαφορετική σύνδεση ή μέσα από το δικός σου δίκτυο; Αν έχεις ΟΤΕ έχεις απενεργοποιήσει την αυξημένη ασφάλεια;
immunity Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 χμ connx ειναι και μαλλον δεν την εχω απενεργοποιήσει (θα επρεπε δλδ και χωρις virtual server να ειχα προσβαση?) θα παρω τηλ να την απενεργοποιησουν
jkoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το Port Forward χρειάζεται ούτως ή άλλως. Απλά για να δουλέψει πρέπει πρώτα να έχει απενεργοποιήσει την αυξημένη ασφάλεια.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 α.μερικα ρουτερ το αναφερουν Port forward ενω αλλα το λενε virtual server.το ιδιο πραγμα. το Port triggering ειναι λιγο διαφορετικο αλλα οκ. β.μην προσπαθεις απο το ιδιο δικτυο εκτος αν βαλεις proxy στον browser.μερικα ρουτερ οταν χτυπας wan ip μεσα απο το ιδιο δικτυο δεν παιζουν(nat loopback). γ.δεν μπορεις να κανεις port forward την ιδια θυρα για 2 Ip>αν εχεις πχ 192.168.1.10 και 192.168.1.11 την μια καμερα θα την βαλεις Port 81 και την αλλη port 82. δ.οπως ειπαν κλεισε τηνν αυξημενη ασφαλεια απο τον οτε και μετα κανεις ενα Reboot το ρουτερ για να παρει την αλλαγη. πες σε ενα φιλο σου να δοκιμασει ή μπες με proxy.αν παιξει μετα φτιαχνεις και το dyndns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα