IcemanGr71 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλημέρα.... ψάχνω για μία τηλεόραση 42'' περίπου.... Έχω μια 32'' Philips με Ambilight το οποίο για εμένα είναι το κάτι άλλο, το έχω ευχαριστηθεί..... Είδα τη Philips-42PFL5008M https://www.skroutz.gr/s/3245329/Philips-42PFL5008M.html http://www.chioktouridis.gr/products/2606-philips-42pfl5008m-led-3d-smart-tv-300hz.aspx Παλιά οι Philips ήταν μονόδρομος.... μετά έμαθα ότι σταμάτησαν να βγάζουν τηλεοράσεις... αλλά τελικά βλέπω ότι βγαίνουν ακόμα.... δεν ξέρω βέβαια αν όντως είναι Philips ή απλά έχουν το όνομα... Πως σας φαίνεται η τηλεόραση... αξίζει??? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 H Philips δε βγάζει πλέον τηλεοράσεις... Αυτές ειναι redranded τουρκικές φάση telefunken, blaupunkt κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 H Philips δε βγάζει πλέον τηλεοράσεις... Αυτές ειναι redranded τουρκικές φάση telefunken, blaupunkt κλπ... Δηλαδή.... ποιας εταιρείας είναι πια (Funai νομίζω ε)??? Αξίζει να αγοράσει κανείς????? Εγώ πάντως ξέρω ότι οι telefunken, blaupunkt βγήκαν σκυλιά..... είχα για πάνω από 10 χρόνια και κτλ... Από εγγύηση ξέρει κανείς τι παίζει???? Βασικά για μένα το όλο θέμα είναι το Ambilight που είναι το κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δε ξερω αν θα αγόραζα, εχω διαβασει πολλά αρνητικά εδω μέσα... Για πανελ καμμένα την 2η μέρα, για περίεργο έως ανύπαρκτο σέρβις... Ωραίο το ambilight αλλα για ψάξτο λίγο καλύτερα το θέμα της philips... Δεν ειναι η Funai νομίζω, μία άλλη ψιλοάγνωστη είναι... Προσωπικά έχω Philips tv/monitor 23" και για να είμαι ειλικρινής αν εξαιρέσει κανείς το ηλιθιο μενού δεν εχω καποιο πρόβλημα αλλα ακούω πολλά αρνητικά... Παίζει το δικό μου να ειναι και κανονικό Philips βεβαια πριν κλεισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δε ξερω αν θα αγόραζα, εχω διαβασει πολλά αρνητικά εδω μέσα... Για πανελ καμμένα την 2η μέρα, για περίεργο έως ανύπαρκτο σέρβις... Ωραίο το ambilight αλλα για ψάξτο λίγο καλύτερα το θέμα της philips... Δεν ειναι η Funai νομίζω, μία άλλη ψιλοάγνωστη είναι... Προσωπικά έχω Philips tv/monitor 23" και για να είμαι ειλικρινής αν εξαιρέσει κανείς το ηλιθιο μενού δεν εχω καποιο πρόβλημα αλλα ακούω πολλά αρνητικά... Παίζει το δικό μου να ειναι και κανονικό Philips βεβαια πριν κλεισει.. Για να καταλάβεις την έχω από το 2007 και δεν την αλλάζω λόγω του Ambilight .... τρελό κόλλημα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Χωρις να ξερω οτι η Philips περασε σε αλλα χερια μολις τις ειδα κατι δεν μου καθησε καλα στο ματι, σιγουρα δεν ειναι οι Philips που ολοι ξεραμε. Απο εδω εμαθα οτι η Philips περασε σε αλλα χερια και δεν θα στο προτεινα καθολου. Καλυτερα κοιτα κατα σειρα ετσι: Sony, Samsung, Lg, Panasonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 σιγουρα δεν ειναι οι Philips που ολοι ξεραμε. CRT εποχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τελικά πιστεύετε ότι δεν αξίζει η συγκεκριμένη TV???... ή λόγω τιμής μπορώ να βρω καλύτερη και σε μεγαλύτερες ίντσες ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 https://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πω πω.... είδα και αυτή και ψήνομαι πολύ άγρια.... απίστευτη φαίνεται... Samsung UE48H6200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ακόμα καλύτερη. Είναι της νέας σειράς H και 2" μεγαλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaloup Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 παιδες και εγω το εχω κατευχαριστηθει το ambilight και μου φαινεται δυσκολο πλεον να παρακολουθησω σε τηλεοραση χωρίς! όπως λεει κ ο φίλος "άλλη φάση"! Είναι σχεδόν μονοδρομος και για μενα! Αλλα με αυτα που μου λετε για εξαγορα της phillips, προβληματίζομαι... αυτη η 42PFL5008M παντως φαινεται πολύ καλή! IPS panel ομως δεν πρεπει να εχει. Αλήθεια, το ips κανει τη διαφορα? ή αφου ειναι full hd kai 300mhz ειναι μια μια χαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το πιθανότερο είναι, πως έχει 50Hz πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα