Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. Αν γνωρίζει κανένας θα το εκτιμούσα.Το λαπτοπ της αδερφής μου είναι ένα dell d630 7 ετίας περίπου με το εξής πρόβλημα.Ενώ όλα δουλεύουν κανονικά ακούγεται πίσω από την οθόνη ένα σφύριγμα κοντά στον inverter.Αυξάνοντας ή μειώνοντας την φωτεινότητα της οθόνης δεν έχει διαφορά, η ένταση του θορύβου είναι η ίδια. Πατώντας με το δάκτυλο στο σημείο εκείνο η ένταση του ήχου αλλάζει ανάλογα! Τι νομίζετε ότι φταίει ο inverter ή το backlight? ο θόρυβος αυτός είναι σαν ένα συνεχές σφύριγμα που σταματάει μόνο όταν είναι κλειστή η οθόνη, με μια εξωτερική πχ.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι σιγουρος ειναι ο inverter.Εμενα μου ετυχε μια φορα και τον αλλαξα και δεν δεν ακουγοτανε τπτ μετα!!

Δημοσ.

Ναι αδερφε ευχαριστω.Ειναι οντος ο inverter γιατι και εγω πηρα το ρισκο και τον αλλαξα και εφυγε το βουητο.Βασικα με προβληματισε και τον αλλαξα επειδη οταν τον ακουμπουσα με κατσαβιδι που αλλαζε ο ηχος του...

Δημοσ.

Ναι αδερφε ευχαριστω.Ειναι οντος ο inverter γιατι και εγω πηρα το ρισκο και τον αλλαξα και εφυγε το βουητο.Βασικα με προβληματισε και τον αλλαξα επειδη οταν τον ακουμπουσα με κατσαβιδι που αλλαζε ο ηχος του...

Mεγαλη προσοχη,αν σε χτυπησει ο inverter θα πιασεις rock fm σε απευθειας συνδεση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ακούμπαγες πιο μέσα το δοκιμαστικό μπορεί να μην άντεχε :P (αναλόγως τι τάση αντέχει βασικά) Αλλά τα ρεύματα πρέπει να είναι μικρά νομίζω. Εγώ είχα ακουμπήσει την έξοδο ενός inverter από λαμπα νεον για PC. Εντάξει έτσουξε αλλά δεν έγινε και τίποτα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...