Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν απο λιγες εβδομαδες αγορασα αυτον εδω τον ssd δισκο.

http://www.e-shop.gr/mushkin-mknssdcr120gb-chronos-25-sata3-ssd-120gb-p-PER.345901

Ο δισκος γενικα δεν bootarei και γρηγορα και εκανα και μια μετρηση σημερα δεν ειδα και πολυ καλα αποτελεσματα σε σχεση με αυτα που δειχνει στην περιγραφη. Μπορω να καλεσω στο eshop μηπως εχει προβλημα να μου κανουν αντικατασταση τον σκληρο?

post-186706-0-11324300-1400449670_thumb.png

Δημοσ.

αν η μητρικη σου ειναι sata 2 λογικο ειναι να εχεις καποιες μειωμενες ταχυτητες, αν δεν ειναι πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις απο το bios, αν δεν τις εχεις κανει ειδη

Δημοσ.

Sata 3 ειναι η μητρικη του. Το sata 2 θα του ειχε κοψει τα read που βλεπει...

Τρεξε και ενα AS SSD Benchmark και ποσταρε το screenshot.

Δημοσ.

Ενεργοποίησε και το AHCI αν δεν το εχεις κανει και αν θέλεις την γνώμη μου μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στα benchmarks.

Τι μητρική εχεις ;

Δημοσ.

η μητικη μου ειναι η http://www.asus.com/Motherboards/M4A87TD_EVO/.

εκανα και τον οδηγο που εχει αναρτησει ο spank για ενεργοποιηση του AHCI, αλλα δεν εγινε εγκατασταση του driver απο το site (δεν ξερω τον λογο) που κατεβασα. Για ενεργοποιηση απλα πηγα στο regedit και αλλαξα την τιμη στο Value data απο 3 σε 0 εκανα επανεκκινηση αλλαξα και στο bios το IDE σε ΑΗCI μετα εκανα μετρηση ταχυτητας του σκληρου και μου εβγαλε το αποτελεσμα που ειδατε στο πρωτο ποστ μου. :(

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι αυτόν, θα πας στο site της μητρικής ή της AMD καλύτερα και θα κατεβάσεις τον τελευταίο AMD Chipset Driver και τον τελευταίο AMD AHCI Driver, όχι Raid driver...

οι ταχύτητες είναι σχεδόν τέρμα στο ΑΤΤΟ, φαίνεται ότι ο SSD είναι Sandforce κι αποδίδει τα νούμερα του κατασκευαστή μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες (incompressible data)

Δημοσ.

δεν μπορω να βγαλω ακρη κατεβασα αυτον τον driver απο το site της mobo AMD AHCI Driver V1.2.0.164 for Windows 32/64bit 7.

παω να κανω εγκατασταση και δεν με αφηνει γτ δεν εχει χωρο λεει

post-186706-0-28802200-1401133983_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...