mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ολα τα reviews λενε οτι οι καμερες των 2 αυτων κινητων ειναι πολυ κοντα σε αποδοση..με του lg να προηγειται με βραχεια κεφαλη.. με λιγα λογια αν καποιος εχει το σ4 δεν παει στο g2 μονο για την καμερα..οι διαφορες ειναι μικρες...
Foxoulhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ολα τα reviews λενε οτι οι καμερες των 2 αυτων κινητων ειναι πολυ κοντα σε αποδοση..με του lg να προηγειται με βραχεια κεφαλη.. με λιγα λογια αν καποιος εχει το σ4 δεν παει στο g2 μονο για την καμερα..οι διαφορες ειναι μικρες... αυτο ειπα και εγω ρε φιλεε..στο παιδι απο πανω..επειδη τα εχω δει και τα 2..απο κοντα
nikos1965 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εισαι τελειως λαθος εχεις δει την καμερα του σ4 και του g2 απο κοντα?? review εχεις δει?? πως τα λες αυτα?? ειπα και τα ειχα και τα 2 το g2 για 2 μηνες και το s4 5 μερες οποτε ξερω πολύ καλα τι λεω
StigmaX Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ειπα και τα ειχα και τα 2 το g2 για 2 μηνες και το s4 5 μερες οποτε ξερω πολύ καλα τι λεω Το οτι στην οθόνη του κινητού βλέπεις την φωτογραφία ποιο όμορφη, λόγο της AMOLED και των υπερτονισμένων χρωμάτων, δε σημαίνει οτι έχει και καλύτερη κάμερα. Και οι δύο συσκευές έχουν κορυφαίες για την κατηγορία τους κάμερες.
nikos1965 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εχω την ιδια φωτο από τα δυο τηλ...αλλα δεν μπορω να την ανεβασω γιατι λεει ότι είναι μεγαλο μέγεθος ...για να δειτε αυτό που λεω
dimitris mak Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ενα πολυ σημαντικο στα+ του s4 ειναι ο χαμηλος δικτης sar να το κοιταμε κ αυτο!!!θα μου πεις τρωμε απο αλου ακτινοβολια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα