Προς το περιεχόμενο

lg g2 η galaxy s4????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω πιο απ τα δυο..ωραια κα τα δυο απο εμφανηση καλυτερος επεξεργαστης το lg φοβερη μπαταρια σφαιρα λιγη μνημη..s4πιο ωραιο desighn χαμηλοτερο sar - ακτινοβολια..πιο ομορφο περιβαλλον εικονειδια.. η λογικοι λεει lg εσεις τι λετε??

Δημοσ.

Ναι βολευει και ειναι καινοτομο αλλα τοs4 ειναι ομορφοτερο κατα την γνωμη μου αν τοs4 ειχε την μπαταρια κ τον snap dragon 800θα ηταν τ καλυτερο smartphone πιστευω..

Τοlg εχει φοβερη μπαταρια αλιως δεν τοσυγκριναμε το s4γιαυτο το σκευτομαι..κανας που να τα χει δουλεψει κ τα δυο να μας πει

Δημοσ.

Προσωπικά το G2 μου αρέσει περισσότερο. Ειδικά το touchwiz το έχω σιχαθεί. Επίσης υπάρχει και το S4 I9506 δηλαδή με Snap 800 αλλά νομίζω δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα

Δημοσ.

Αγορασα χθες το s4 φοβερη συσκευη το lg καλυτερο επεξεργαστη αλλα μην περιμενεις και χαοτικες διαφορες δες τα και τα 2 σε καποιο καταστημα εγω πηρα s4 λογω οθονης δεν την συγκρινω με καμια αλλη οτι και να μ λενε

Δημοσ.

Θα παιρνα s4 επειδη τα samsung σε αλλαγες rom δε "μασανε" και επειδη οτι εχω παρει εως τωρα samsung ειναι αθανατο 

Και τα 2 ομως ειναι εξαιρετικα.

Δημοσ.

ενα θεμα ειναι ο αποθηκευτικος χωρος..το θεμα του επεξεργαστη λυνεται με την εκδοση του s4 i9506 που εχει τον snap 800 αντι για την εκδοση i9505 που εχει τον snap 600..ομως και τα 2 απιστευτα κντα..εγω σε λιγες μερες θα παρω το ι9506 και επιλεγω το s4 μονο και μονο λογο τυ αποθηκευτικου χωρου διοτι το s4 οπως ολοι ξερουμε παιρνει micro sd card σε αντιθεση με το lg g2 :/

Δημοσ.

Σε ολα τα κινητα μπαινει pure android ..

Kαποιος που εχει κ τα δυο η ταχει δουλεψει κ τα δυο να μας πει ..

Και εγω την φοβαμαι την μνημη αδιανοητο..ειναι τρελη η διαφορα της μπαταριας τους ??400mah παραπανω τοg2

Δημοσ.

+1 κι από μένα στο S4 λόγω επέκτασης μνήμης SD και μπαταρίας που βγαίνει (όχι χωρητικοτητας)...

Δημοσ.

παιδια και τα δυο είναι πολύ καλα !!!! δύσκολα να βρεις διαφορές εκτος της καμερας σ4 με διαφορα καλύτερη !!! οθονη... και οι δυο πολύ εντυπωσιακές και καλες , επιδόσεις.... το ιδιο , κανουν τα παντα με την σκεψη και τα δυο ...εμενα προσωπικά μου αρεσει ποιο πολύ το σ4 ,

Δημοσ.

Βοηθησατε πολυ!λεω s4 τελικα λογω ομορφοτεροου περιβαλοντος μενου κ super amoled με τον snapdragon 800 ποτε θα ρθει επισημα ελαδα ξερουμε.??

Δημοσ.

γιατι εχετε κολλησει την καραμελα οτι το σ4 δεν κραταει πολυ (η μπαταρια του εννοω) ?

Με μετρια χρηση , και ανοιγοκλεισιμο wifi/3g οταν χρειαστω ιντερνετ.. μου βγαζει 2 μερες ανετα...

Με πολυ ως βαρια χρηση...υποθετω μια , μιαμιση μερα θα την βγαλει...

Δημοσ.

παιδια και τα δυο είναι πολύ καλα !!!! δύσκολα να βρεις διαφορές εκτος της καμερας σ4 με διαφορα καλύτερη !!! οθονη... και οι δυο πολύ εντυπωσιακές και καλες , επιδόσεις.... το ιδιο , κανουν τα παντα με την σκεψη και τα δυο ...εμενα προσωπικά μου αρεσει ποιο πολύ το σ4 ,

εισαι τελειως λαθος εχεις δει την καμερα του σ4 και του g2 απο κοντα??

review εχεις δει??

πως τα λες αυτα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...