thelos257 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας ενας φιλος μου εχει ενα iMac το ιδιο με μενα και θελει να το επαναφερει στην εργοστακη του κατασταση δηλαδη οπως ηταν οταν το πρωτοανοιξε με το iWork πανω και ολα τα σχετικα της apple. Το προβλημα ειναι πως δεν δημιουργησε αντιγραφα ασφαλειας με το time machine πως θα μπορουσε να το πετυχει αυτο ; Σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δηλαδή απλά θέλει να είναι όπως όταν το αγόρασε; Απλά ξεκινάει με Commad-R και κάνει reinstallation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δηλαδή απλά θέλει να είναι όπως όταν το αγόρασε; Απλά ξεκινάει με Commad-R και κάνει reinstallation. Ναι φιλε μου αυτο θελει. Και μετα ποια διαδικασια ακολουθει ; Εδω θα πρεπει να κανει καποια ενεργεια στον βοηθων δισκων: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Διαλέγει το δίσκο MacintoshHD τον κάνει erase σε HFS journaled και συνεχίζει την εγκατάσταση. Όλα αυτά πάντα από boot με Command-R. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Διαλέγει το δίσκο MacintoshHD τον κάνει erase σε HFS journaled και συνεχίζει την εγκατάσταση. Όλα αυτά πάντα από boot με Command-R. Οκ φιλε μου σε ευχαριστω αν κολλησω πουθενα θα σου πω. Μεχρι εδω ολα Κομπλε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Οκ μπαινουν και τα προγραμματα τα οποια ειναι της apple πανω μονο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα