Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα pc απο το 2007 αν θυμαμαι καλα.

intel core 2 duo e6750 2.66

asus p5k 

4giga ram

ge force 8800gt 512

Θελω να κανω μια αναβαθμισουλα για να ειμαι ανετος,χωρις υπερβολες.

Εχω 2 οθονες παντα συνδεδεμενες,μια 23αρα και μια 32 tv monitor.Βλεπω πολλες ταινιες-σειρες και απο παιχνιδια μονο κανα HON και football manager.Τιποτα βαρυ δηλαδη ομως θελω να ειμαι ανετος οπως προειπα.Δλδ να παιζω και να ταυτοχρονα να εχω ανοιχτο browser ή να streamarω αγωνες και να παιζω.

Το budget μου δεν ειναι μεγαλο.Δηλαδη κανα 100-150 εκτος και αν χρειαστω επεξεργαστη οποτε λογικα θα πρεπει να ανεβω.

Ευχαριστω και περιμενω προτασεις απο ειδικους

Δημοσ.

πες μας και τη τροφοδοτικο εχεις.

καλα θα ηταν για καινουργειο αλλα δυσκολα με 150 ευρώ

μπορεις να αρχησεις με ssd οπου το pc θα νιωσει (60 ευρώ) και να μαζεψεις 90ευρώ ακομα και να παρεις μια r9 270x οπου θα σου μεινουν και για οταν φτιαξεις το καινουργειο pc

Δημοσ.

πες μας και τη τροφοδοτικο εχεις.

καλα θα ηταν για καινουργειο αλλα δυσκολα με 150 ευρώ

μπορεις να αρχησεις με ssd οπου το pc θα νιωσει (60 ευρώ) και να μαζεψεις 90ευρώ ακομα και να παρεις μια r9 270x οπου θα σου μεινουν και για οταν φτιαξεις το καινουργειο pc

που πουλανε την r9 270    90 ευρω ?να παρω μια ακομα για crossfire...

Δημοσ.

Με μια απλή αλλαγή στην καρτα γραφικών θα έβλεπα ουσιαστική διαφορα ή πρεπει να αλλάξω και μητρική;

Δημοσ.

Το budget μου δεν ειναι μεγαλο.Δηλαδη κανα 100-150 εκτος και αν χρειαστω επεξεργαστη οποτε λογικα θα πρεπει να ανεβω.

Τσεκαρε το σχεδον-τζαμπα-4πυρηνο Xeon :devil:

http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Xeon-X3220-Quad-Core-CPU-SLACT-2-4-GHz-8M-1066-C2Q-Kentsfield-C2Q-Q6600-/281339886198?pt=CPUs&hash=item418129fa76

Επισης ο ιδιος εχει Quads Q8200 και Q6600

http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Quad-Q8200-LGA-775-CPU-SLG9S-2-33-GHz-4M-1333-C2Q-Yorkfield-/221440755132?pt=CPUs&hash=item338ee5c5bc

http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Quad-Q6600-CPU-SLACR-2-4-GHz-8M-1066-C2Q-Kentsfield-/281339888506?pt=CPUs&hash=item41812a037a

Δημοσ.

Σε ότι κάνεις τώρα το pc σου κολλάει; Νιώθεις ότι δεν τραβάει άλλο; Αν ναι, τότε κατα βάση θες καινούργιο cpu για να μπορείς να κάνεις παράλληλες εργασίες...Δηλ πας για μεταχειρισμένους core 2 quad..Γνώμη μου είναι να μαζέψεις περισσότερα χρήματα όταν και αν  μπορέσεις και να φτιάξεις ένα καινούργιο φθηνό συστηματάκι..Γιατί πλέον έχει παλιώσει το lga 775 socket και δεν συμφέρουν περαιτέρω αναβαθμίσεις σε αυτό, εκτός και αν είσαι σφιγμένος οικονομικά που τότε θα έχει νόημα η αναβάθμιση, αν φυσικά είναι απαραίτητη.

Δημοσ.

να μην παρω δηλαδη εναν επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων?Να κοιταξω για καινουριο?

Αμα το πουλησω ετσι μαζι με κουτι ποσο λες να πιασει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...