rfc Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εχει 480, ειναι το 852χ480. Για δοκιμασε, ή και πιο κατω στο 360 να δεις αν εχει διαφορα. Και αυτο με το bitrate κανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melancholy Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν καταλαβαινω, εφτιαξε το FPS ειναι μια χαρα οταν stremarw,το ping (ms) παει 130 170 κ ακομα παραπανω κ εκει ξεκιναει το delay μηπως καποιος ξερει?(οταν το ping (ms) ανεβαινει το FPS παραμενει μια χαρα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 το ping έχει να κάνει με το ιντερνετ σου... ανεβαίνει, γιατί χρησιμοποιείς αρκετό upload speed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Παιδια εχω εναν 6300 και μια αρχαια καρτα ATI HD 4810 και οταν κανω stream δεν εχω θεμα με τα FPS αλλα με το PING.Εμενα τα FPS (στα μεγιστα γραφικα) απο 58-60 πεφτουν στα 45-50 αλλα οχι πιο κατω.Δεν ξερω εσενα φιλε μου γιατι πεφτουν τοσο τα FPS σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα