Προς το περιεχόμενο

Fps Προβλημα

Melancholy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Να ρωτησω κατι , παιζω λολ κ θελω για την πλακα μου να streamarw με OBS οταν παιζω λολ εχω 60 fps οταν ανοιγω obs k stream παει 20-30 κ κολλαω, ξερει μηπως κανεις τι φταιει κ πως μπορω να το φτιαξω? η αν ειναι υπαρχει καλυτερο προγραμμα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πες το σύστημα σου από τη αποτελείτε

και την ταχύτητα της σύνδεσης σου

---

δες της δικές μου ρυθμίσεις με 700mb up ,6.5gb down  και το συστημα της υπογραφης μου

Το obs (αλλά και όλα τα άλλα) έχουν πολλές ρυθμίσεις για την ποιότητα του stream ,γενικά επειδή συμπιέζουν την εικόνα χρειάζονται πολύ επεξεργαστική δύναμη από την cpu αλλά ακόμα και να γράψεις ασυμπίεστα επειδή τότε θέλει πολύ ταχύτητα από τον σκληρό δημιουργεί μεγάλη καθυστέρηση.

Είναι να βρεις κάποιον συμβιβασμό μεταξύ αυτών των δυο που να σου κάνει.

Οπότε πες μια το σύστημά σου να σου πούμε τι μπορείς να κάνεις.

• Like 1

17 περιπου download speed mbps, 0.80 mbps upload, ισως ισχυει αυτο με το upload, το stream να θελει  upload,Hellas online exw 24 οτι καλυτερο εχει η εταιρια, μηπως ξερετε πως θα ανεβασω το upload, η τι μπορω να κανω? :/

Το obs (αλλά και όλα τα άλλα) έχουν πολλές ρυθμίσεις για την ποιότητα του stream ,γενικά επειδή συμπιέζουν την εικόνα χρειάζονται πολύ επεξεργαστική δύναμη από την cpu αλλά ακόμα και να γράψεις ασυμπίεστα επειδή τότε θέλει πολύ ταχύτητα από τον σκληρό δημιουργεί μεγάλη καθυστέρηση.
Είναι να βρεις κάποιον συμβιβασμό μεταξύ αυτών των δυο που να σου κάνει.
Οπότε πες μια το σύστημά σου να σου πούμε τι μπορείς να κάνεις.

http://www.insomnia.gr/topic/528990-pc-build/ στο πρωτο post εχω φωτο με τα στοιχεια απο το pc  :)

βαλε να μπορει το obs να χρησιμοποίηση για upload μεχρι 400-500mb και ξαναπες μας

Max bitrate? αν εννοεις αυτο το εβαλα 400, fps apo 29 μεχρι 40+ φενεται οτι υπαρχει καποιο delay,θα ηθελα αμα γινεται ακριβες ρυθμισεις αν καποιος μπορει να τις βαλω ακριβως για να τεστ,γτ μπορει να εχω κανει κ κατι λαθος στις ρυθμισεις :/

καρε ανα δευτερολεπτο (FPS) βαλε 20 αντε 25 δεν χριαζετε παραπανω στο Ελλαντα

στο μεγιστο ρυθμο μεταδοσης bit βαλτω 400-500 (εγω το εγω 250 γιατι παιζω battlefield σε ρωσικο server και μου ανεβενει το ping οταν το εχω πανω απο 350

ετσι εχω τις ρυθμισεις, αλλα ειχα πειραξει τις αναλυσεις της οθονης, στο βιντεο, γτ ειχα δει κατι πραγματα στο ιντερνετ,μπορει αυτην να ειναι λαθος οι ρυθμισεις στο βιντεο :/

post-244302-0-37866300-1400442245_thumb.png

post-244302-0-71387100-1400442250_thumb.png

post-244302-0-80711600-1400442256_thumb.png

post-244302-0-22750300-1400442262_thumb.png

post-244302-0-43792700-1400442726_thumb.png

καλα εισαι για τσεκαρε σου κανει τα ιδια;

Κοιτα, στο Loading Screen γυρω στα 90 Ping καποια στιγμη εφτασα κ 200 αλλα κατεβηκε,μεσα στο game vs bots απο 29 μεχρι 48 fps νομιζω οτι καταλαβαινω καποιο delay :/ (κ παντα το Aero ανοιχτο) και δεν κανω καταγραφη οθονης αλλα καταγραφη παιχνιδιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...