Προς το περιεχόμενο

Oc 4770k μουφα ?

psyastral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα volt τα εχεις βαλει σαν fixed τιμη, ή σαν adaptive? κανονικα adaptive θελει και να βαλεις και +offset για να μην εχεις πολυ ταση συνεχεια και να αναπνεει ο cpu σου σε idle.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

adaptive τα εχω ολα ρυθμίστηκαν μια χαρά ήρθε ένας φιλος τα ρύθμισε ωραία και έχω καλές θερμοκρασίες. απλός είναι μουφα το κομμάτι cpu που πήρα γιατί θέλει πολλά volt αλλα πάλι δεν είναι μέσα στα πλαίσια που λέει η intel ? max 1.30 ?λος μου που γνωρίζει καλά 

Δεν καταλαβα ακριβως. Το να πηγαινει 1,30 με adaptive δεν ειναι και παρα πολυ. Αν εχεις καρφωσει 1.30 σε adaptive ειναι πολυ ναι. Τι απο τα 2? Παει 1,30 ή εχεις βαλει 1.30. Αν ισχυει το δευτερο τοτε θα σου πηγαινει 1.40 (περιπου) που οντως ειναι πολυ.

Στο adaptive δεν ειναι σταθερη η ταση.

Τι τιμες σου εβαλε για πες μας να ξερουμε.

Παντως επειδη βλεπω και παιζεις παιχνιδια,εγω θα σου προτεινα να τον αφησεις τωρα το καλοκαιρι σε Stock ρολογια και αργοτερα τον χειμωνα αν θες δοκιμαζεις παλι. Βεβαια εχεις καλη ψυκτρα,αλλα anyways :P

Αν στον εβαλε 1,28 θα ανεβαινει πανω απο 1,35 σε full load που ειναι πολυ. offset σου εβαλε? και ποσο?  Και για να πας ποσο? Χ43? ουτε να το σκεφτεσαι να παιζεις τοσο.... κατεβασε τον σε στοκ turbo mode καλυτερα.

αν σου έχει βάλει adaptive σε κανονική χρήση παιχνίδια κτλ δεν περνάει τα 1.28. τα 1.28 θα τα περάσει σε adaptive όταν πας να κάνεις stress test . στους haswell δεν κάνουμε ποτέ stress test me adaptive mode κάνουμε stress test με καρφωτό vcore και όταν ήμαστε stable τότε το γυρνάμε σε adaptive.

δλδ εσυ εννοεις οτι τη τιμη fixed την βαζεις adaptive μετα?   Στο περιπου....... πιο λιγο την βαζεις και συμπληρωνεις +offset για να σου ερθει οταν τη ζηταει. Τουλαχιστον ετσι το κανω εγω.

Για πες απο περιεργεια ρε Σωτο με τιμες σα παραδειγμα. Απο την αρχη που δοκιμαζεις με auto να δεις ποση ταση θες και μετα τι κανεις? 

ναι φιλαράκι την τιμή fixed την βάζω adaptive μετά χωρίς ofset.σε κανονική χρήση χωρίς να κάνεις stress test δεν ανεβαίνει από αυτή που έχεις προκαθορίσει. όμως όταν κάνεις stress test και έχεις adaptive τότε το vcore θα περάσει την τιμή που έχεις προκαθορίσει αυτό το πείρα από το site republic of game

You don't need to enter anything for Adaptive Offset. Whatever your loaded VCORE is when stability testing enter that value in the Adaptive Turbo Boost field. Test stability and adjust that value as needed. When using Adaptive do not use stability testing utilities that use AVX instructions though. αλλά να σου πω κάτι ρε φιλαράκι από επεξεργαστή σε επεξεργαστή  και από μητρική σε μητρική διαφέρουν τα πράγματα και οι ρυθμίσεις πχ είχα μια μητρική που όριζα σταθερό vcore και έμπαινα windos και ασπουμε είχα βάλει 1.20ν και στο cpu z se stress test μου το πηγαινε 1.22. οπότε στην δικιά σου μητρική μπορεί να γίνεται αυτό που λες .όταν εχω χρόνο θα σου στείλω σε pm τις ρυθμίσεις που κάνω.

Ποσταρε τες εδω man να μαθαινουμε ολοι.

Θα σου πω εγω τι εχω κανει...

Επειδη ειναι καλοκαιρακι τον εχω ριξει στα 4,2 και εχω βαλει adaptive χωρις ταση (auto) και στο στρες μου φτανει 1,267 η ταση, στα παιχνιδια κατω μεχρι 1,22

• 2 εβδομάδες αργότερα...

επειδη πριν λιγες μερες αγορασα αυτον τον επεξεργαστη στο συστημα της υπογραφης θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος καλος οδηγος για να αρχισω να πειραματιζομαι, οχι τιποτα το ιδιαιτερο, τωρα το εχω στο αυτοματο και ανεβαινει στα 4.3

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...