psyastral Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 παιδιά σε stock η cpu όταν τρέχω intel speed test το core voltage πάει 1.264 είναι πολύ μαύρο χαλι για oc? παλαιότερα έβγαλε prime 3+ ώρες στα 4.3 με 1.270 1.280 προτείνεται κάτι για να το κάνω overclock pc parts asus maximus formula 6 psu corhair 750 + bronwe cooling silver arrow xtreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Σε στοκ δίνει αυτόματα υψηλό voltage η μητρική, ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου κομματιού που έχεις, θα πρέπει να ελέγξεις χειροκίνητα μέσω BIOS να δεις που βρίσκεσαι. Οι σημαντικές ρυθμίσεις είναι: CPU VRIN Override LLC: Extreme " " " Voltage: 1.8v VCore: 1.22-1.30v (εξαρτάται από το κομμάτι σου - εγώ είχα 4.5Ghz με 1.23v, εσένα μπορεί να θέλει 1.25v πχ οπότε θέλει δοκιμές) Ring Voltage: 1.15-1.2v Core multiplier: 44-46 Με turbo off πάντα, εγώ δεν πείραξα τα υπόλοιπα C states κτλ. Ενδέχεται στο BIOS της ASUS να είναι λίγο διαφορετικές οι ονομασίες αλλά θα είναι σίγουρα παραπλήσιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyastral Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 για safe overlock στα 4.3 μέχρι ποσα volt προτείνεις? εάν είμαι σταθερός στα 1.270 είναι πολλά για 24/7 η είναι υπερβολικά πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αυτό δεν μπορεί να στο πει κάποιος με ασφάλεια διότι εξαρτάται από το κομμάτι επεξεργαστή που σου έκατσε. Με άλλα λόγια όπως είπε και ο Zaknafein μπορεί σε σένα να θέλει περισσότερα volt από ότι σε άλλους με τον ίδιο επεξεργαστή.Ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς είναι να κάνεις δοκιμές αλλάζοντας την τάση συνέχεια μέχρι να βρεις την μικρότερη στην οποία το σύστημα είναι σταθερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αυτό δεν μπορεί να στο πει κάποιος με ασφάλεια διότι εξαρτάται από το κομμάτι επεξεργαστή που σου έκατσε. Με άλλα λόγια όπως είπε και ο Zaknafein μπορεί σε σένα να θέλει περισσότερα volt από ότι σε άλλους με τον ίδιο επεξεργαστή. Ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς είναι να κάνεις δοκιμές αλλάζοντας την τάση συνέχεια μέχρι να βρεις την μικρότερη στην οποία το σύστημα είναι σταθερό. Πολλα ειναι αλλα οχι παρα πολλα. Δοκιμασε με κατω απο 1,25. Αν οχι θα πρεπει να ζησεις ετσι. Να βλεπεις και θερμοκρασιες παραλληλα. Εμενα με 4.4 στο αυτο παει μεχρι 1,24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 για 24/7 εγώ προτείνω μέχρι 1.25. σαν ρεύμα το 1.27 δεν είναι υπερβολικό αν είσαι εντάξει με θερμοκρασίες μέχρι 1.30 προτείνει η intel αλλά για 4.3 και 1.27 είναι ψιλο πολλά. με στοκ μην κάνεις στρες τεστ οι haswell τρελαίνονται. εγώ με τον 4670κ 4.4 με 1.216 με h100i. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyastral Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 στο Αυτο της μητρικης ειναι safe? sta 4.2 απο οτι βλεπω 1.220 σε games paei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 όχι στο auto όταν κάνεις overclock μην το αφήνεις ποτέ. καρφωτό vcore και όταν είσαι stable βάζεις adaptive mode. και πάλι όμως με adaptive mode δεν κάνουμε stres test. στο game δεν φτάνει στα όρια του ο cpu. βάλτο ένα στρες τεστ 1 λεπτό με 4.2 με auto για να έχεις μια ιδέα τη ζητάει ο επεξεργαστής σου από ρεύμα και προχωράς αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyastral Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 στα 1.200 ειναι auto πολλα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Τις θερμοκρασίες να ελέγχεις. Τα Voltage δεν συμβαδίζουν πάντα με θερμοκρασία. Εξαρτάται το τσιπάκι. Μέχρι 4.2-4.3 αν αφήσεις auto και σε stress είσαι κάτω από 75 είσαι καλά. Αν βλέπεις 80+ (προς 90°) τότε υπάρχει θέμα. Δεν είπες και ποιά ψύκτρα έχεις. Με stock είσαι; (μη μου πείς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyastral Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 silverarrow xtreme sb εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Η ψύκτρα είναι κορυφή. Θερμοκρασίες με 4.2 και auto δεν μας είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyastral Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σε game μαχ 60 αλλα μπωρει να ηταν στιγμης μεσω ορο καλατ τεμπ εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Με mac 60° μη το ψάχνεις. Είσαι μια χαρά. Έχεις χώρο και για παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyastral Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 τελικα ειμαι οκ στα 1.280 μαξ καλοκαιρι με ζεστη το πολυ σε game 72 temp σταθερο, πολυ volt για 4.3 αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα