mason Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Λοιπόν, θέλω και γω να μπω στον κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων. Είμαι ανάμεσα στα CoolerMaster Quickfire XT με MX Blue (Δεν με πειράζει ο θόρυβος) και στο Steelseries 6gv2 MX Red ή MX Black Το μόνο που με χαλάει στο 6gv2 είναι το enter κουμπί που αλλάζει τη θέση του \|. Δεν θέλω το πληκτρολόγιο να έχει extra κουμπιά της μάρκας, όπως πχ τα G keys της Logitech. Θέλω να είναι full-size με βελάκια και numpad (όχι τα βελάκια στο numpad που ενεργοποιούνται με function key όπως στο CM QuickFire TK.) Ουσιαστικά, το μόνο που βρήκα σε αυτές της τιμές είναι τo 6gv2, το CM Quickfire XT και το CM Quickfire Ultimate. Έχετε να μου προτείνεται κανένα εσείς με απλό σχεδιασμό χωρίς έξτρα κουμπιά σε αυτό το budget? Δεν με πειράζει να μην έχει background lighting.
doctorjim Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ από αυτά που πρότεινες θα σου συνιστούσα το quickfire ultimate γιατί είναι πολύ όμορφο σε σχεδιασμό (πω πω διαφήμιση ), έχει πολύ ωραίο backlighting και φυσικά έχει να διαλέξεις σε ότι διακόπτη (σχεδόν) θέλεις. Έχει μπλε διακόπτες με blue led, κόκκινους με κόκκινο led και τέλος καφέ με white led. Τώρα για το 6gv2 θα σου έλεγα ότι είναι κομματάκι παλιό ενώ το άλλο coolermaster δεν έχει led και είναι διαθέσιμο μόνο με blue switches... 1
HALF EVIL Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200025673 Για κοίτα και αυτό στα 74€ . Πάντως μην πάρεις blue.
mason Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200025673 Για κοίτα και αυτό στα 74€ . Πάντως μην πάρεις blue. Θέλω full-sized.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Για εμενα το coolermaster ultimate με καφε διακοπτες ειναι σαφεστατα η πρωτη επιλογη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα