Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα..θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που έχει παρουσιάσει το laptop μου και που απο οσο έχω καταλάβει πρέπει να είναι θέμα σκληρου δίσκου.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα ελαφρύ χτύπημα που υπέστη το laptop από την κάτω μεριά κοντά εκεί που είναι ο σκληρός..
αρχικά κόλλησε το laptop τελείως και το έκλεισα από το κουμπάκι,όταν το ξανά άνοιξα μου εμφάνισε το μηνυμα που φαίνεται και την παρακάτω εικόνα

post-299195-0-86388200-1400427104_thumb.jpg

θα ήθελα να με διαφωτίσετε στο αν ότνως φαίνεται να έχει πρόβλημα ο σκληρός ..
έπειτα θέλω να ρωτήσω αν πιστεύεται ότι είναι καλή ιδέα να αλλάξω μονος μου δίσκο.

εδώ σας δείχνω και μερικές φωτογραφίες  του σκληρού από την πίσω μεριά,αν μπορείτε να μου πείτε τι μοντέλο πρέπει να προμηθευτώ για να ταιριάζει

post-299195-0-48126100-1400427290_thumb.jpg

post-299195-0-24804800-1400427324_thumb.jpg

επίσης να διευκρινίσω ότι έχω ήδη δοκιμάσει να ξανά βάλω τον σκληρό στη θέση του οποτε περίπτωση να έχει κουνηθεί δεν υπάρχει.θα χαρώ να λάβω σύντομα απάντηση σας,ευχαριστώ εκ των προτερων.   :-)

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου απαντησει? το βιαζομαι το θεμα γιατι πλησιαζει η εξεταστικη μου και μου ειναι αναγκαιο το λαπτοπ  :eek:

Δημοσ.

λογικα εχει χτυπησει ο δισκος και αν ηταν εν ωρα λειτουργιας μπορει να εχει παθει και φυσικη ζημια.

Αν σε βιαζει τοσο οπως λες,αγορασε εναν 2.5αρη sata δισκο στην χωρητικοτητα που θελεις,και στις στροφες Η εναν ssd αν θες τρομερες ταχυτητες.

Αν θες δοκιμασε τον δισκο και σε καποιο αλλο μηχανημα(desktop)να συνδεθει σαν δευτερεων δισκος,μηπως και ειναι θεμα της επαφης της μητρικης του λαπτοπ πριν προβεις σε εξοδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...