Προς το περιεχόμενο

Pc build

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που να βρεις μνήμη ένα στικ των 4gb? 

Δύσκολο.

μωρε βρίσκει αλλα είναι πανακριβή... πιο φθηνά θα του βγεί να παρει μια μεταχειρη μητρική ιδιας εποχής με 4 θέσεις + άλλες 2Χ2 Gb..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μωρε βρίσκει αλλα είναι πανακριβή... πιο φθηνά θα του βγεί να παρει μια μεταχειρη μητρική ιδιας εποχής με 4 θέσεις + άλλες 2Χ2 Gb..

Βασικά πιο φθηνά θα του βγει να πουλήσει μητρική και μνήμες και να πάρει μία με DDR3.

εεεε???? σωστοοοός? B)

Βασικά πιο φθηνά θα του βγει να πουλήσει μητρική και μνήμες και να πάρει μία με DDR3.

εεεε???? σωστοοοός? B)

Σωστός αλλά θέλει και τους επεξεργαστες του και τα υπόλοιπα κόλπα του άμεσα...! Φυσικά και θα ήρθαν το καλύτερο σενάριο!:)

Σωστός αλλά θέλει και τους επεξεργαστες του και τα υπόλοιπα κόλπα του άμεσα...! Φυσικά και θα ήρθαν το καλύτερο σενάριο! :)

τον επεξεργαστή τον κρατάει (αν παραμείνει στο ίδιο socket), δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, και στο μέλλον (αν θέλει) αλλάζει και τον επεξεργαστή με ένα καλύτερο (μέχρι και τετραπύρηνο)

Πιστεύω πως το μόνο κόστος θα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί μέχρι να βρει αγοραστές και πωλητές.

Για μεταχειρισμενη υπαρχει καποια γνωμη? π να ταιριαζει φυσικα με το συστημα μου και σε τι τιμες μπορω να την βρω, και ram 4gb ποσο παει περιπου?

Για μεταχειρισμενη υπαρχει καποια γνωμη? π να ταιριαζει φυσικα με το συστημα μου και σε τι τιμες μπορω να την βρω, και ram 4gb ποσο παει περιπου?

Πρόσφατα βοήθησα ένα φίλο μου να κάνει την ίδια αναβάθμιση.

Του βρήκα Μητρική+Επεξεργαστή+Ραμ =100ευρώ.

Δεν θυμάμαι το μοντέλο του επεξεργαστή, η μνήμη ήταν ένα στικ των 4GB,

Μητρική και Ραμ είχαν ακόμη εγγύηση.

ΌΛΕΣ οι καινούργιες μητρικές (με DDR3) υποστηρίζουν τον επεξεργαστή σου (Ε6600).

Σε συμβουλεύω να ανεβάσεις μία αγγελία με αυτά που θες (μητρική και ραμ), ίσως να είσαι τυχερός και να σου κάνει κάποιος καμιά καλή προσφορά.

Πρόσφατα βοήθησα ένα φίλο μου να κάνει την ίδια αναβάθμιση.

Του βρήκα Μητρική+Επεξεργαστή+Ραμ =100ευρώ.

Δεν θυμάμαι το μοντέλο του επεξεργαστή, η μνήμη ήταν ένα στικ των 4GB,

Μητρική και Ραμ είχαν ακόμη εγγύηση.

ΌΛΕΣ οι καινούργιες μητρικές (με DDR3) υποστηρίζουν τον επεξεργαστή σου (Ε6600).

Σε συμβουλεύω να ανεβάσεις μία αγγελία με αυτά που θες (μητρική και ραμ), ίσως να είσαι τυχερός και να σου κάνει κάποιος καμιά καλή προσφορά.

Ασε που εύκολα πουλάς μνήμες και μητρική ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...