Mihalis02 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Έχω τα φορητά ηχεία της φωτογραφίας. Στο κέντρο έχει αυτές τις δύο τρύπες. Σε τι χρησιμεύουν; Για να τις έβαλε ο κατασκευαστής κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αλλά επειδή τα χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική στο λάπτοπ (μιας και τα δικά του ηχεία δεεεεεεν), σήμερα πρόσεξα πως αν τις κλείσω, ο ήχος που παράγεται είναι πολύ καλύτερος. Η ερώτηση είναι αν θα πάθουν τα ηχεία τίποτα αν τις κλείσω μόνιμα, πχ λόγω υπερθέρμανσης...
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Συνήθως αυτες οι τρύπες υπάρχουν για διακοσμητικούς λόγους ή για να πέρνουν αέρα τα ηχεία και διανέμεται ο ήχος καλύτερα , τωρα στα συγκεκριμένα δεν ξέρω τι ειναι αλλα καλύτερα να μην τα κλείσεις μόνιμα
Mihalis02 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Συνήθως αυτες οι τρύπες υπάρχουν για διακοσμητικούς λόγους ή για να πέρνουν αέρα τα ηχεία και διανέμεται ο ήχος καλύτερα , τωρα στα συγκεκριμένα δεν ξέρω τι ειναι αλλα καλύτερα να μην τα κλείσεις μόνιμα Όταν τις κλείνω ο ήχος είναι μέρα με τη νύχτα. Όπως έχει διαφορά όταν ακούς με τα ηχεία του λάπτοπ και τα εξωτερικά, τόση διαφορά έχει και όταν είναι ανοιχτές οι τρύπες ή κλειστές. Το πολύ πολύ να βάλω καμιά υδρόψυξη...
@topos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Οι τρυπες στα σοβαρα ηχεια υπαρχουν γιατι το ηχειο μπαινοβγαινει αρκετα κατα την αναπαραγωγη ηχου οποτε απο αυτες περναει αερας συνεχεια για να κινειτε ελευθερα το ηχειο. Στα δικα σου τωρα μπορει να ειναι και διακοσμητικα.. Εαν κλεισεις μονο το ενα πως συμπεριφεροντε?
Mihalis02 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Οι τρυπες στα σοβαρα ηχεια υπαρχουν γιατι το ηχειο μπαινοβγαινει αρκετα κατα την αναπαραγωγη ηχου οποτε απο αυτες περναει αερας συνεχεια για να κινειτε ελευθερα το ηχειο. Στα δικα σου τωρα μπορει να ειναι και διακοσμητικα.. Εαν κλεισεις μονο το ενα πως συμπεριφεροντε? Όπως αν κλείσω και τα δύο δια δύο. Βελτιώνεται ελαφρώς ο ήχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα