vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλησπερα φιλοι μου.Θελω να ρωτησω τα εξης:Με βαση τον η/υ που εχει ο καθενας μας,θα πρεπει να διαθετει & τον καταλληλο εξοπλισμο.Ας πουμε για μενα:Εχω τα Windows 7 Home Premium. Επεξεργαστης:INTEL®Core i5-2500 CPU & 330GHz 3,60 GHz.Εγκατεστημενη μνημη(RAM):4.00 GB. & Τυπος Συστηματος: Λειτουργει συστημα 64-bit. Δεν ξερω αν πρεπει να σας γραψω & κατι αλλο.Ο η/υ μου ειναι επιτραπεζιος[Desktop]. Θα ηθελα την γνωμη σας,αν ειμαι οκ,με αυτη την συνθεση.Σας ευχαριστω πολυ. Υ.Γ Δεν εχω βαριες εφαρμογες,εκτος απο το Photoshop για ερασιτεχνικες,απλες εργασιες.
micahel Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 μια χαρα εισαι για απλες εφαρμογες πες μας το τροφοδοτικο μπορεις να βαλεις και εναν ssd και θα πεταει
vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Α,ωραια,σε ευχαριστω.Πως το βρισκω το τροφοδοτικο;ειμαστε και ασχετοι,βλεπεις,,,,
vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τωρα το καπακι, μου ειναι λιγο δυσκολο να το ανοιξω & για να ειμαι ειλικρηνης,εχω τον η/υ δεκα χρονια & δεν επιχειρησα ποτε να τον ανοιξω,οταν χρειαστηκε.απλα φωναζα καποιον φιλο που γνωριζε απο τεχνικα.το ιδιο θα κανω & τωρα.Οσο αφορα τα 4 gb να γινουν 8,με βασανιζει και μενα αυτο.Καποια στιγμη μαλλον θα την κανω την αναβαθμιση.καλο θα του κανω,απλα το οικονομικο ειναι χαλια,,,Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
micahel Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Για απλά χρήση είναι καλά τα 4 αλλά στο μέλλον καλά είναι να βάλεις αλλα 4gb Φαντάζομαι το τροφοδοτικο θα είναι noname οπότε με την πρώτη ευκαιρία το αλλάζεις με corsair, thermaltake,xfx, coolermaster κτλπ γιατί μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά Στο πρόγραμμα βάλε και ssd, το pc θα γίνει σαν καινούργιο 1
Millennium Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλό θα ήταν να βάζες άλλα 4gb και SSD όταν θα σου το επέτρεπαν τα οικονομικά σου.
vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Πραγματι παιδια.Αυτα τα δυο[2].ητοι τα 4gb & το SSD,θα ειναι στην αμεση προτεραιοτητα μου.Σας ευχαριστω και παλι.Καλο βραδυ,,,
micahel Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 για μενα ασε την μνημη και βαλε καλο τροφοδοτικο αν δεν εχεις
vounisios Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 για μενα ασε την μνημη και βαλε καλο τροφοδοτικο αν δεν εχεις Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα