xristosk Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 καλησπέρα φίλτατοι, έπεσε στα χέρια μου ένα tourbo x 964608, δεν αναγνωρίζει κάποιες συσκευές μετά από φορμάτ βέβαια ούτε και πριν τις αναγνώριζε τρεμόπαιζε η οθόνη και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πετούσε bsod με μήνυμα 0x0000009f αν θυμάμαι καλά, μετά το φορμάτ σταματήσανε οι μπλε οθόνες και το τρέμουλο στην συνέχεια έκανα update την κάρτα γραφικών nvedia g force 8600m gt και ξανάρχισε πάλι το τρέμουλο, έψαξα στο google για drivers αλλά δεν βρήκα κάτι για win 7, μόνο vista και xp έχει, helpppppp γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 η σειρα 8 της nvidia ειχε τρομερα προβληματα και σχεδον ολες οι καρτες εχουν καει. Λογικα εκει ειναι το προβλημα σου. driver κατεβασε απ το site της nvidia απ ευθειας. http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
xristosk Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 από εκεί έχω κατεβάσει τους drivers, απλά αν ήταν θέμα κάρτας γραφικών δε θα έπρεπε να μου κάνει το ίδιο όταν έτρεχα memtest για 10 ώρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα