orestisrap Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 παιδιά καλησπέρα. Δράστης των 2 κομμένων καλωδίων ο σκύλος μου επι της ουσίας έχω χάσει το σήμα της nova στο ένα καλώδιο που έρχεται απτο πιάτο, κ το δεύτερο κομμένο τα κρατικά κ ιδιωτικά κανάλια που παίζουν μεν, με πολλά χίονια και σπασίματα δε! ερώτηση, μπορώ με Site: αυτό και Site: αυτό να τα ξαναενώσω? υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να αγοράσω καλώδιο ή εξάρτημα? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ναι κανονικά... παίξε μπαλα με αυτα και θα εισαι οκ (θα εχεις μία απώλεια 2-4% αλλα απο το να περάσεις νεα καλώδια καλύτερα αυτό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εμενα τεχνικος της nova που ηρθε σπιτι μου ειχε πει πως αυτος προτεινει να ενωθουν με το χερι τα καλωδια απλα σιδερο με σιδερο και απο πανω μονωτικη και θα ειναι μια χαρα. μου εκανε ακυρο ομως και εγω πηρα ενα τετοιο τα ενωσα και μια χαρα. παντως αυτος το ειχε κανει ετσι (μεχρι που αγορασα εγω μετα απο μερικες μερες την ενωση) και εδειχνε το ιδιο με μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestisrap Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. εν τέλει πήρα fff μουφιτσες και τα ένωσα. όλα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα