greg2310 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 προσφατα αγορασα την xfx r9 270.ειπα να δοκιμασω να τη στρεσσαρω για να δω θερμοκρασιες..χρησιμοποιω ενα παλιο κουτι απο vero pc με 2 120αριδες ((μπροστα κατω-πισω ψηλα).το υπολοιπο συστημα ειναι της υπογραφης μου...με fumark για 15 λεπτα η θερμοκρασια κολλησε στουσ 63-64 ...ειναι καλα ?πρεπει να σκεφτω αλλαγη κουτιου με πιο πολους ανεμιστηρες?σε idle κυμενεται στους 28-30...ευχαριστω για τις απαντησεις..
selianx Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μια χαρά είσαι. Αν δε κάνω λάθος, οι περισσότερες κάρτες φτάνουν στα 95-100 για να κλείσουν, άρα κάπου εκεί παραπάνω είναι το μάξιμουμ. Εσύ είσαι 30+ κάτω από το θεωρητικό μάξιμουμ. Εγώ ανησυχώ μόνον άμα δω 75-80+.Αν σε 100% load έχεις 63-64 είσαι καλά, σε παιχνίδια τι θερμοκρασίες έχεις; Απλά το καλοκαίρι να προσέξεις, μήπως εκεί χρειαστεί να πάρεις νέο κουτί.Εγώ πιστεύω ότι δε χρειάζεται πολλούς ανεμιστήρες ένα καλοσχεδιασμένο κουτί, παρά μόνον 2 μπροστά 1 πίσω ( ίσως και 1 πάνω, 2 άμα βάλεις υδρόψυξη στον επεξεργαστή), πιο πολύ φασαρία/σκόνη έχεις ως αποτέλεσμα παρά ουσιαστικές θερμοκρασίες με πολλά φουρφούρια. 1
rowain Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 63-64 στο furmark είσαι μια χαρά..Γενικά πάντως δεν χρειάζεται να ζορίζεις την κάρτα σου με το furmark παρα μόνο για να δεις αν υπάρχει stability/καλές θερμοκρασίες μετά από overclock με ανεβασμένη τάση. Δοκίμασε και με κανένα απαιτητικό παιχνίδι και δες τι temps πιάνεις.
greg2310 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις ..σε bf4 ειχα 60 βαθμους με high -ultra ρυθμισεις και 1920 * 1080(και fps χωρις overclock πουθενα 47-62..)...σε dirt 3 ολα ultra 58 βαθμους.οποτε ειμαι καλα νομιζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα