Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιστορική σειρά!! Σαν χθες θυμάμαι το παιχνίδι που έκανα με τον κάθε τίτλο ξεχωριστά.

-NFS II SE ,στο PC του ξαδέρφου. Ατελείωτο κάψιμο σε split screen.

-NFS Hot Pursuit, το είχα στο PS1 αλλά δε μπορώ να πω πως του είχα ρίξει το λιώσιμο που θα πρεπε μιας και το είχα αγοράσει μετά το High Stakes.

-NFS road challenge, ίσως το αγαπημένο μου και πολυπαιγμενο μου NFS. Τι να πρωτοθυμηθώ!! Τις ατελείωτες γύρες στη Route Adonf και τη Landstrasse με την ασημί SLK για να μαζεύω λίγα λίγα τα λεφτά και να αγοράσω κάτι καλύτερο πάντα με προσοχή μη τι γδάρω και πληρώνω και κερατιάτικα για ζημιές? Τον τερματισμό σε ένα challenge που παίδευα μέρες με την αριστερή πλευρά της 911 να σέρνεται στο δρόμο και την δεξιά να κοιτάζει τον ουρανό? Τη λαχτάρα να ξεκλειδώσω την Kindiak Park και να δω επιτέλους το περιπολικό Caprice? Η τον τελευταίο αγώνα με τις Mclaren-Mercedes GTR που δεν κατάλαβα ποτέ πως κατάφερα και πήγα τόσο γρήγορα? 13 χρόνια έχουν περάσει και ακόμα θυμάμαι και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

-NFS Porsche Challenge, το είχα δει σε PC και μου άρεσε πάρα πολύ, επειδή όμως είχα μόνο PS1 το πήρα εκεί χωρίς να με εντυπωσιάσει ιδιαιτέρως. Ήταν τελείως διαφορετικά σε ολα, στην οδήγηση, στα γραφικά στο όλο UI, το παράτησα σχετικά γρήγορα.

-ΝFS Hot Pursuit 2, πολύ καλό, ωραία γραφικά, ωραία αυτοκίνητα, ωραία κυνηγητά με τα βαρέλια να πέφτουν από τα ελικόπτερα αλλά δεν είχε διάρκεια στο χρόνο.

-ΝFS Undergound, το περίμενα πως και πως, όσο έβλεπα screenshots να κυκλοφορούν στο ιντερνετ τόσο μεγάλωνε ο πόθος. Όταν πήρα το δισκάκι στα χέρια μου με θυμάμαι να πηγαίνω τρέχοντας στο δρόμο για να φτάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται σπίτι και να το παίξω. Απίστευτο παιχνίδι, ήμασταν και ζεστοί με το FnF ήμασταν και πιτσιρίκια που μια καγκουριά κυλούσε στο αίμα μας τι άλλο να θέλαμε τότε...

-ΝFS Underground 2, η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Underground με επιπλέον επιλογές που το έκανε καλύτερο.

-ΝFS Most Wanted, εδώ ξεκινά για μένα η κατρακύλα, δεν με εντυπωσίασε, δεν κολλούσε να καγκουρεύεις μια SLR, δεν κολλούσε ένα Clio να περνάει σα σταματημένη μια Gallardo. ΤΑ κυνηγητά όμως και όλη η πίστα ήταν ωραία.

-NFS Carbon, κακό, πολύ κακό. Το χα τερματίσει μόνο και μόνο γιατί το χα πάρει στο PS2 και είχα σκάσει το 60ευρο.

Aπό δω και πέρα αρχίζω να χάνω τη σειρά και τα λέω μπερδεμένα. NFS Undercover το τερμάτισα μόνο και μόνο γιατί εκείνο το διάστημα δεν είχα ιντερνετ και κάπως έπρεπε να περάσω την ώρα μου. Μόνο η Maggie Q  άξιζε.

ΝFS:Shift, ξενέρωσα όταν είδα κλειστές πίστες, δεν είχα και καλό PC, ίσα που το δοκίμασα για να δω την οδήγηση του (που δεν με ενθουσίασε οπότε το άφησα). Το ίδιο και με το Shift 2. Tελευταίο που έπαιξα ήταν το MW2  πολύ ωραίο αλλά και αυτό με το που το τερμάτισα έφυγε από το PC.

Όπως είπα και στην αρχή είναι μια σειρά που έχει αφήσει ιστορία και σίγουρα οι τελευταίοι τίτλοι δεν αξίζουν να έχουν το όνομά της. Ελπίζω στο μέλλον να ξαναζήσουμε τις στιγμές που μας άφησαν τα NFS των early '00s

Δημοσ.

Το αγαπημενο ειναι το nfs 2 se .Απιστευτες διαδρομες, καταπληκτικο intro, λιωσιμο σε ενα pentium I 166 mhz .

ακριβως το ιδιο επαιζα σε pentium 1 120 mhz

• 2 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και έλιωσα με το nfs2se, μακράν το αγαπημένο ήταν το Hot Pursuit 2. Μέχρι και τιμονιέρα είχα αγοράσει για το ρημάδι. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...