WTFG Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το 1995 ήταν ενα από τα πρώτα παιχνίδια που είχα αγοράσει... Από το θείο!
runk Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έχει βγάλει αρκετά αξιόλογα παιχνίδια η σειρά, αλλά μετά το πρώτο most wanted η ποιότητα έχει πέσει πολύ. Πλέον έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί τους.
jim82jim Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Για μενα απο τα καλυτερα τους ηταν το: Porsche unleashed Ηταν μεγαλο κόλλημα θυμαμαι!!!
fingolfingr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Και outrun με τιμόνι στα ηλεκτρονικά Καλά το test drive πολύ δύσκολο δεν το είχαν κάνει?? To outrun το επαιζα στον spectrum. Από τo test drive το μόνο που θυμάμαι είναι ένα σημαδάκι που είχε στο τιμόνι για να ξερεις πότε το τιμόνι είναι ευθεία Όσο για το NFS.... το πρώτο που είχα ασχοληθεί ήταν το Hot Pursuit. Είχα και ένα mod για να περάσεις αλλα αμαξια και είχε μια DeLorean (Back to the future) και τον General Lee (Dukes). To The Run....... ήμουν για μία βδομαδα στο κρεβάτι αρρωστος, είχα φέρει το PC στην κρεβατοκάμαρα και το είχα λιώσει με την γυναίκα μου. Βέβαια μου διελυσε τα στατιστικά αλλα..... τι να την κάνω;;;;
manolllis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εντάξει τι να πω THE NEED FOR SPEED Το έπαιζα το 96 στο Panasonic 3DO .Άντε καλά.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Κλασικές αξίες τι να λέμε τώρα. Need for Speed Hot Pursuit Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από Χάρης Μυλωνίδης 1
The Ace Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Και εγώ με τους "παπούδες", κόντευα τα "-άντα" μου όταν βγήκε το πρώτο. Το πρώτο είναι το πρώτο (hightlight το no-physics mode με Warrior στο Vegas), κάψιμο για το ElNino στo III, αλλά το "καλύτερο" παραμένει το Porsche. Σου έδινε τα πάντα (από arcade ταχύτητες μέχρι βελτιώσεις για να κάνεις χρόνους), συν ειδικά modes, συλλογές, τα πάντα. Τα τελευταία δυστυχώς φαίνεται ότι απευθύνονται σε μικρότερους, καθώς έχουν γίνει καθαρά arcades. Όχι ότι είναι κακό, απλώς -και αυτά, όπως και άλλα παιχνίδια- έχουν "χαζέψει" λίγο... Edit: αν ψάξετε λίγο στο web, θα βρείτε ολοκληρωμένη τη σειρά, που με λίγη προσπάθεια (DosBox) τρέχουν όλα κανονικά... 1
Seaside Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 High Stakes , Porsche Unleashed. Και το πρωτο ομως ηταν respect. Στο PC βεβαια ηταν καλύτερο. Στο PSX καλούτσικο, στο Saturn και στο 3DO πολύ μάπα.
billxl Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Θυμάμαι το πρωτόπαιξα σε PC με την πρώτη μου 3dfx και με τιμονιέρα, λιώσιμο. Μετά πέρασα σε πιο σοβαρά racing όπως το GT.
mason Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Άνοιγες το PS2, έβαζες τέρμα το ήχο και άκουγε όλη η πολυκατοικία το DURUM DUM DUM DURU RU RURU DUM DUM DUM 1
lordvec Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το hot pursuit πρέπει να ήταν. Είχα συνδέσει το στερεοφωνικό στο pc και άφηνα ανοιχτό το ντέμο του για να ακούω τέκνο μουσικές σε μίξη με τις σειρήνες και τις μοτορόλες των μπάτσων. Πολύ ατμόσφαιρα!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Άνοιγες το PS2, έβαζες τέρμα το ήχο και άκουγε όλη η πολυκατοικία το DURUM DUM DUM DURU RU RURU DUM DUM DUM Τι μου θύμισες! Γενικά τα περισσότερα nfs είχαν επική μουσική... Το underground 2 ειχε από τις καλύτερες συλλογές με το riders on the storm να ξεχωρίζει. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 μαζευτικαμε ολοι οι παππουδες μου φαινεται...κανενας για δοομ η ψαγμενο σε γραφικα tombraider? Και Doom και Nude Raider και Prince of Persia 1 σε Mac.. Δικέ μου τι μου θύμησες! Σιγά ρε "παππούδες". Τι να πουν και όσοι ήταν over 20s όταν βγήκε το NFS και παίζανε Prince of Persia σε Amstrad με green monitor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα