Luciddream Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τι γίνεται ώρε παιδιά. Νιώθω σα παππούς. Ένα ήταν το need for speed, το porsche unleased... Το μόνο racing που μπορεί να ανταγωνισθεί Gran Turismo series.. τα άλλα τα arcade τύπου που τρέχεις με 1500 km/h... δε πιάνουν μία μπροστά του. το πρώτο μου ήταν το Need for speed 2.. το πρώτο αγαπημένο μου ήταν το hot pursuit... αλλα το μόνο που πιστεύω οτι είχε προοπτικές να συνεχίσει σαν κάτι το ιδιαίτερο ήταν το porsche... και τα underground καλά ήταν... και τα τελευταία που ασχολήθηκα, ίσως γιατι μεγαλώσαμε ή γιατι δεν άξιζαν τα επόμενα 1
georgepppo Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 βασικά τα nfs underground 1&2 είχαν το τρελές επιλογές στα αμάξια και το underground racing στυλ,και η φυσική τους εντάξει για την εποχή καλή ήταν αλλά πλέον πρέπει κάτι να κάνουν με την φυσική των παιχνιδιών,δεν μπορεί να τρέχει το αμάξι και να μπαίνει με 300 στη στροφή και να ντριφτάρει και με αυτά τα χιλιόμετρα......δεν είμαστε στο 2000,παιχνίδια όπως gran turismo,forza,test drive unltd,grid 1 ,dirt κλπ αποδεικνύουν πως η φυσική είναι σε άλλο επίπεδο πια και όσα γραφικά και να χώσουν στα nfs η φυσική τους είναι ΑΡΧΑΙΑ
kaklikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Η φυσικη τους φιλε μου αν μη τι αλλο μονο αρχαια δεν ειναι. Στο NFS Shift δεν θυμαμαι να εμπαινες με 300 και να αρχιζες να ντριφταρεις. Απλα τα NFS σου προσφερουν ενα διαφορετικο ειδος πιο γρηγορου gameplay και ανδρεναλινη που προσωπικα θεωρω πιο διασκεδαστικο. 6
hakunamatata Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πορσε?αυτο δεν ηταν που ξεκιναγες με το σκαραβαιο και αμα τα εσπαγες επρεπε να πληρωσεις να τα φτιαξεις?εχει διαγραφει απο τη μνημη μου ειχα κατεβασει πολλα καντιλια στο πσ1
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 ειμαι απο αυτους που το γνωρισανε απο το 3DO (ακομα θυμαμαι τον κωδικο που οποτε πατας το x πετιουνται τα αμαξια στον αερα!) και εχω κοιταξει σχεδον ολα τα επεισοδια. η σειρα τα τελευταια χρονια πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο, δεν ειχε καν ταυτοτητα, αλλαζε την συνταγη καθε χρονο. αν δεν το ειχε αναλαβει η Criterion δεν ξερω που θα ειχε φτασει. τα καλυτερα θεωρω πως ηταν με σειρα: Need for Speed 2012 Need for Speed Underground 2 Need for Speed High Stakes
Luciddream Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πορσε?αυτο δεν ηταν που ξεκιναγες με το σκαραβαιο και αμα τα εσπαγες επρεπε να πληρωσεις να τα φτιαξεις?εχει διαγραφει απο τη μνημη μου ειχα κατεβασει πολλα καντιλια στο πσ1 ναι, είχε και μια πίστα στην σαντορίνη αν θυμαμαι καλα
kinq1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το καλύτερο για μένα ήταν το Porsche Unleashed. (αλλά δεν είχε μπάτσους). Επίσης, πολύ είχα παίξει τα NFS, NFS 2, NFS3, και τα Underground I & II. 2
Mistos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μετά το Porsche Unleashed πιστεύω η σειρά άρχησε να χάνει αυτό που είχε. Τουλάχιστον για όσους είχαν παίξει τα προηγούμενα. 3
scha13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μετά το Porsche Unleashed πιστεύω η σειρά άρχησε να χάνει αυτό που είχε. Τουλάχιστον για όσους είχαν παίξει τα προηγούμενα. ίσως άλλαξαν κατεύθυνση γιατί τα πρώτα είχαν αέρα από τη σειρά test drive.
IsolatedParania Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 By far το καλύτερο ήταν το most wanted 2012 A] Από την στιγμή που άπλωσε το ξερό της η BlackBox, κατέστρεψε το NFS. B] By Far τα καλύτερα ήταν το NFS U2 και το NFS Carbon, από το Carbon // Most Wanted 2K5 κι μετά τα NFS απλά πέθαναν. 1
gavros10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τα αγαπημενα μου: Nfs hot pursuit (το παλιο) Nfs underground 2 Nfs Most wanted (επισης το παλιο) Σε αυτα εχω αφιερωσει τις περισσοτερες και τις καλυτερες ωρες 2
Noreak Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πορσε?αυτο δεν ηταν που ξεκιναγες με το σκαραβαιο και αμα τα εσπαγες επρεπε να πληρωσεις να τα φτιαξεις?εχει διαγραφει απο τη μνημη μου ειχα κατεβασει πολλα καντιλια στο πσ1 2
johnybe Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 To ιντρο με τον γύρο της Γης στο τέλος. Θυμάμαι καλά; nai . h xj220 me to prwtotypo nasca , pou telika katelh3e na ginei h gallardo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα