Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το αγαπημενο ειναι το nfs 2 se .Απιστευτες διαδρομες, καταπληκτικο intro, λιωσιμο σε ενα pentium I 166 mhz .

To ιντρο με τον γύρο της Γης στο τέλος. Θυμάμαι καλά;

Δημοσ.

nfs 3 hot pirsuit...τρελη μουσικη el ninio κυνηγι να το ξεκλειδωσεις και νοσταλγια του παρελθοντος...προσωπικα το αγαπημενο μου για συναισθηματικους λογους το ειχα αγορασει οταν ειχε βγει

• Like 1
Δημοσ.

Αν και εχουν κυκλοφορησει πολλες εκδοσεις ολα αυτα τα χρονια, λιγες αξιζαν, εκαναν ντορο και καλες κριτικές.

Δημοσ.

Το πρωτο για εμενα το καλυτερο.θυμαμαι που μεχρι να το αγορασουμε με τα αδερφια μου λιωναμε στο demo του.

corvette και ξερο ψωμι.

μετα το αλλο αγαπημενο μου ηταν το porche.

• Like 2
Δημοσ.

Το κορυφαίο όλων για μένα ήταν και το πρώτο της σειράς που έπαιξα, Need For Speed III - Most Wanted. Lamborghini Diablo SV, στην πίστα Atlantica και τα μυαλά στα μπλέντερ! :P

Μετά επίσης πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου έχω το Underground 2, το πρώτο Most Wanted και το πρώτο Shift.

• Like 1
Δημοσ.

Underground 1-2 και το πρωτο Most Wanted με την ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ του!!!!

Μετα απο πολλα ακυρα επανηλθε στο Πολυ καλο The Run.

Οσο για Most Wanted (2012) δε το προχωρησα γιατι με το 8ΧΑΑ+8ΧSGAA οι 670 SLI δεν εβγαζαν τα 60 Frames που ηθελα και το εχω αφησει για την επομενη αναβαθμιση μου μαζι με το Rivals!

Δημοσ.

Η στιγμη που "Rollara" στο UNDERGROUND 2 με Skyline στα 300+ kmh και ξαφνικα αλλαζει χρωμα ο ουρανος πιανει βροχη και παιζει Riders On the Storm.....

Αλλες εποχες gaming.....

• Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγαπημενο ειναι το nfs 2 se .Απιστευτες διαδρομες, καταπληκτικο intro, λιωσιμο σε ενα pentium I 166 mhz .

To ιντρο με τον γύρο της Γης στο τέλος. Θυμάμαι καλά;

Επεξ/σία από Gtr34
  • Like 4
Δημοσ.

Για εμενα το need for speed εχει κλεισει 13 χρονια ζωης και μαλλον εκει θα παραμεινει.

Οτι βγηκε μετα το carbon ηταν κακο, gameplay και γραφικα οκ αλλα 0 customisation.

• Like 4
Δημοσ.

Τι γίνεται ώρε παιδιά. Νιώθω σα παππούς. Ένα ήταν το need for speed, το porsche unleased... Το μόνο racing που μπορεί να ανταγωνισθεί Gran Turismo series.. τα άλλα τα arcade τύπου που τρέχεις με 1500 km/h... δε πιάνουν μία μπροστά του.  

• Like 8
Δημοσ.

τα αγαπημενα μου ειναι το underground 2 για ολα αυτα τα customisation (μα νεον στην μηχανη και στο πορτπαγκαζ γουφερ;;; ) και μετα το most wanted (το κλασικο φυσικα) για το ωραιο story και τους μπατσους. δηλαδή οτι ακριβως έλλειπε απο το underground 2, μπατσοι και story.

rip nfs, wellcome the crew

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παλι απορω γιατι ειναι ειδηση τα "γενεθλια" ενος παιχνιδιου απο τις 1000δες που κυκλοφορησαν τοσα χρονια.

Οπως και να εχει nfsu2 και μετα το χαος. Καλο ηταν και το most wanted, αλλα την μαγεια του nfsu2 δεν την εβγαζε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...