Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα αμα ρωτησω τι περισσοτερο εχει αυτη η motherboard απο μια των 50 ευρω θα πεσετε να με φατε ετσι? 

Full SLI/CF, Raid, HD Audio, Gaming Lan. 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Full SLI/CF, Raid, HD Audio, Gaming Lan. 

Μαλιστα. Πολυ χρησιμα πραματα, ειδικα το full sli / cf :P

Raid υποστηριζει και μια των 10 ευρω..

Για να το θεσω καλυτερα, σε ενα normal pc, που κοστιζει 1500 ευρω και κατω, τι ουσιαστικο προσφερει αυτη η mobo εναντι μιας που κανει 50 ευρω

Δημοσ.

Μαλιστα. Πολυ χρησιμα πραματα, ειδικα το full sli / cf :P

Raid υποστηριζει και μια των 10 ευρω..

Για να το θεσω καλυτερα, σε ενα normal pc, που κοστιζει 1500 ευρω και κατω, τι ουσιαστικο προσφερει αυτη η mobo εναντι μιας που κανει 50 ευρω

Δεν είναι η mobo, είναι το chipset της Intel που προσφέρει όσο πιό μεγάλο bandwidth γίνεται (Ζ). Τα υπόλοιπα είναι gimmicks της εταιρίας, 10 ευρώ για lankiller, άλλα 10 για solid caps, σχετικά μεγαλύτερο πάχος του board, πολλά phases που συνιστούν και πιό ενδελεχές design, heatsinks για overclocking κα. Όλα τα chipsets δεν έχουν raid και αν έχουν δεν έχουνε όλες τις διατάξεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις. 

1500 δεν το λες νορμάλ. Είναι ultra-high-end. 

Είναι καθαρά για gamer αυτές. Το Χ99 είναι ακόμα πιό "μαούνα"...

104a.jpghttp://www.eteknix.com/intel-9-series-z97-h97-x99-chipset-specifications-finalized/

Και η αντίστοιχη της intel κάνει τα διπλάσια (που δεν βγάζει πιά αλλά οκ, υποθετικά)...

Δημοσ.

Μέχρι 100€ maximum δίνω για μητρική. Ούτε cent παραπάνω και είμαι και gamer. Η συγκεκριμένη είναι για πειράματα και καμμενους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξυ η φθηνοτερη με τα πιο πλουσια χαρακτηριστικα ειναι η asrock. Εχει ανεβει πολυ αυτη η εταιρεια τα τελευταια 2 χρονια με πολυ καλα κοματια. Τη χρησιμοποιω κατα κορων το τελευταιο καιρο οταν δε βαζω asus.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

Oυάο...μητρικάρα...

τώρα θα περιμένω την Asrock να βγάλει ίδια και καλύτερα features με ~20% χαμηλότερη τιμή

Έχω ακούσει τα χειρότερα, έχω ακούσει ότι έχουν ημερομηνία λήξης, πες που πως δεν είναι αλήθεια...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει τα χειρότερα, έχω ακούσει ότι έχουν ημερομηνία λήξης, πες που πως δεν είναι αλήθεια...

Είναι τίμια για τα χρήματα της.. δεν συγκαταλέγεται στις Hi_end.παρ'ολα αυτα θα συμφωνήσω στην ανοδική της πορεία.. φέτος έχω χρησιμοποιήσει αρκετές κ στάθηκαν μια χαρά σε ότι τους ζήτησα + το γεγονός ότι είναι η μόνη που oc-αρεται και σε B85/H87/ chipset.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αλλάξει αρκετές. Οχι επειδή χάλαγαν ΑΛΛΑ επειδή είναι πολυ μπροστά οπως και να το κάνεις.

Σε ολες τις πλατφόρμες.

Δημοσ.

Oυάο...μητρικάρα...

τώρα θα περιμένω την Asrock να βγάλει ίδια και καλύτερα features με ~20% χαμηλότερη τιμή

Μα έχει βγάλει ηδη.

Δημοσ.

Δουλευώ 4 μητρικές Asrock και μέχρι τώρα ζουν και είναι σκυλιά. Γενικά έχω ακούσει διάφορα αβάσημα μόνο και μόνο επειδή είναι εταιρία του 2002. Από της καλύτερες εταιρίες είναι πλέων και από το 2011 και μετά την βάζω πολύ πιο πάνω από τις MSI και Gigabyte και στην ουσία ένα βήμα πίσω από την Asus.

Δημοσ.

Μέχρι 100€ maximum δίνω για μητρική. Ούτε cent παραπάνω και είμαι και gamer. Η συγκεκριμένη είναι για πειράματα και καμμενους.

Πολλα δινεις. 50 και πολλα ειναι (δεν ειρωνευομαι!). Κρατα τα υπολοιπα 50 και παρε καλη καρτα γραφικων / cpu , η βαλτα στη τσεπη και καντα σουβλακια.

Ουτως η αλλως, sli / cf μετραει ΜΟΝΟ οταν εχεις 2 top καρτες, αλλιως δεν εχει νοημα και δεν συμφερει καν οικονομικα να προβεις σε κατι τετοιο. Overclocking επισης μετραει ΜΟΝΟ οταν εχεις τον καλυτερο επεξεργαστη (δηλαδη, i7 4770 φαση), γιατι επισης δεν συμφερει οικονομικα να παρεις εναν i5 και να τον overclockaris (κρατα τα λεφτα απο mobo / ψυκτρα και παρε i7, μπρσοτα θα εσιαι σε επιδοσεις)

Δημοσ.

Απο τη μητρικη της υπογραφης μου εχουν περασει 3-4 "k" cpus...Ο i7 εδω και ~4 μηνες παιζει στα 4,8ghz και δουλευει αριστα, οπως και το raid...Οποτε τα χειροτερα που ακους για τις Asrock μαλλον βγαινουν απο στοματα που δε γνωριζουν τι γινεται στην αγορα...Φιλικα παντα αλλα η συγκεκριμενη εταιρια εχει ανεβει παρα πολυ και προσφερει τα ιδια πραγματα σε πιο προσιτες τιμες..Not bad..;)

Δημοσ.

FYI, η asrock ανηκει στην εταιρεια pegatron η οποια με τη σειρα της ανηκει............ στην asus. Αυτα για οσους νομιζετε οτι ειναι ψιλοξεφτιλε και φθηνιαρικη εταιρεια.  Αν δε κανω λαθος μεχρι το 2010 ηταν καθαρα θυγατρικη της asus χωρις καν τη pegatron απο πισω. Μετα εγινε ο διαχωρισμος αλλα στην ουσια ανηκουν ιδια εταιρεια.

Μεχρι προτεινος εγω αγοραζα μονον asus. Τωρα πια πανω απο τις μισες μου αγορες ειναι Asrock

Δημοσ.

Μα έχει βγάλει ηδη.

Σωστότατος και όπως έιδα οι Z97 Εxtreme έχουν περισσότερα features για άλλη μια φορά :P

Με 1500 χτίζεις κτήνος...δεν θα σου μιλήσω γι' αυτήν την μητρική γιατί την θεωρώ "χαζή" αλλά για την Fatal1ty που ψώνισα πρόσφατα με σειρά προτερεότητας των κίνητρων που την προτίμησα αντί της μητρικής του 50άρικου

1. Ήχος: Purity Sound σύστημα με 7.1 ports και οπτική θύρα

2. HDMI in port

4. Ανώτερης ποιότητας πυκνωτές/pins/slots που θα αντέξουν στον χρόνο και αποκλείουν τελείως τις ήδη μηδαμινές πιθανότητες να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα διασύνδεσης. 

5. Σοβαρό OC support αφού έχω κουμπώσει 4770K.

6. E220 Κiller Lan connector που πέρα από gaming priotirization είναι ένα πολύ ωραίο suite που σου δίνει και πλήρη έλεγχο.

7. Τα μεταξωτά βρακιά (4770κ+r9 280x) θέλουν και μεταξωτούς κώλους, (δηλαδή οπτικό-αισθητικό αποτέλεσμα).

8. Premium software που σου λύνει τα χέρια (OC BIOS profiles/ FAN-tastic tuning κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...