Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να φτιάξω έναν Η/Υ και μου λείπει μια οθόνη, διαθέτω μέχρι 130(αυστηρά-είναι το όριο) και θέλω μια 21-23 ιντσών, καλό θα ήταν να έχει και ips ... ποιες μου προτείνετε;

Δημοσ.

στα λεφτα αυτα

http://www.e-shop.gr/dell-s2240l-215-full-hd-p-PER.161894

http://www.e-shop.gr/lg-22mp55hq-p215-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169983

αλλα αξιζει να ανεβασεις το ποσο λιγο παραπανω,θα δεις οτι υπαρχουν πολλες και πολυ καλυτερες οθονες

(εχουν αναφερθει,πιο ειδικοι,για μοντελα της dell σε αλλα ποστ)

Δημοσ.

Μπορώ να ανεβάσω το budget μόνο εάν την αγοράσω αργότερα και χρησιμοποιήσω την 32άρα τηλεόραση μέχρι τότε... και είναι hd ready... οπότε...

Δημοσ.

Η LG που σου προτεινε ο φιλος απο πανω ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της, εφοσον σε ικανοποιουν οι 21.5 ιντσες. Στην κατηγορια των 21-22 ιντσων δεν εχει νοημα να πας σε κατι ακριβοτερο. Αν και για εμενα θα αξιζε η αναμονη (εφοσον δεν ειναι ιδιετερα μεγαλη) για μια αντιστοιχη-καλυτερη 24αρα.

Δημοσ.

Ναι απλά στην 21,5 δεν θα φαίνονται όλα καλύτερα; και με την 32άρα τηλεόραση δεν ξέρω καν άμα γίνεται να παίξεις, υποθέτω ότι θα φαίνεται πολύ χάλια...

Δημοσ.

εγώ τώρα που είμαι με το laptop 17 ιντσών δεν μου φαίνεται καθόλου λίγο... μάλλον επειδή συνήθισα αλλά ποτέ δεν είχα οθόνη πάνω από 17'... είμαι εδώ και χρόνια με το laptop και παλιά όταν είχα πύργο ήταν πανάκριβες οι οθόνες... δηλαδή παιδιά τι να κάνω; να κάτσω δηλαδή με τη τηλεόραση για λίγους μήνες μέχρι να πάρω οθόνη; δεν ξέρω...για αυτό σας ρωτάω

Δημοσ.

Ναι απλά στην 21,5 δεν θα φαίνονται όλα καλύτερα; και με την 32άρα τηλεόραση δεν ξέρω καν άμα γίνεται να παίξεις, υποθέτω ότι θα φαίνεται πολύ χάλια...

Καλυτερα απο τι? Απο την 32αρα σου, ναι θα φαινονται καλυτερα απο πλευρας αναλυσης. Απο απο χρωματα, αντιθεσεις κ.τ.λ. εξαρτατε απο το ποσο καλη ειναι η 32αρα σου.

Μια χαρα γινεται να παιξεις στην 32αρα, αρκει να κατσεις σε 1.5 μετρο τουλαχιστον. Υποθετω οτι ειναι 1080p η 32αρα σου.

Αφου την εχεις... δοκιμασε το!

Δημοσ.

Καλυτερα απο τι? Απο την 32αρα σου, ναι θα φαινονται καλυτερα απο πλευρας αναλυσης. Απο απο χρωματα, αντιθεσεις κ.τ.λ. εξαρτατε απο το ποσο καλη ειναι η 32αρα σου.

Μια χαρα γινεται να παιξεις στην 32αρα, αρκει να κατσεις σε 1.5 μετρο τουλαχιστον. Υποθετω οτι ειναι 1080p η 32αρα σου.

Αφου την εχεις... δοκιμασε το!

είναι τελικά, θα το δοκιμάσω μόλις το πάρω και αν είναι μάπα... θα πάρω μια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...