panoskatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Όλοι παραδέχονται ότι οι καλές τηλεοράσεις plasma έχουν καλύτερη εικόνα από τις LED. Επειδή όμως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μέτριο, έχει να προσφέρει κάτι το καλύτερο σε σχέση με μια σχετικά αξιοπρεπή LED όπως για παράδειγμα τη Samsung F6400 ή τη Sony W805; Εκτός βέβαια από την αρκετά χαμηλότερη τιμή αγοράς. Καίει όμως σύμφωνα με τις προδιαγραφές της 128 Watt, οπότε σε σχέση με μια LED που καίει τα μισά ή και λιγότερα Watt, ετησίως θα καταναλώνει σε ρεύμα, ανάλογα βέβαια και με τη χρήση, περίπου 20€ περισσότερα. Σε reviews όμως έχει μετρηθεί ότι καίει από 110 έως και 210 Watt ανάλογα με τις ρυθμίσεις, οπότε υπάρχει περίπτωση σε φωτεινό χώρο και με μεγάλη χρήση η ετήσια επιπρόσθετη επιβάρυνση να είναι 40-50€. Επίσης, με λίγο ψάξιμο στο google, στο EasyBuyWorld εμφανίζεται να πωλείται στα 404,28€. Εννοείται οτι η εικόνα θα είναι μέτρια, το θέμα είναι να ξέρουμε τι αγοράζουμε. Μιλάμε για τιμή τις προσφοράς κάτω απο τα 500€ κ εσυ που βρήκες μάλιστα απο EBW στα 400€ τότε είναι οτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά. Plasma full HD και 50" στα 400+ € Είναι μια καλή αγορά. Τώρα αν συγκριθεί με μια plasma των 1000€ εννοείται οτι θα είναι κατώτερη. Σαφώς και δεν απευθύνεται σε χρήστες με υψηλές απαιτήσεις. Η κατανάλωση είναι πολύ παραπάνω απο μια αντίστοιχη LCD/LED αλλά είναι στα επιτρεπτά όρια αφου μιλάμε για 50" Plasma. Για πολύ φωτεινούς χώρους δεν ενδεικνύεται μια plasma τηλεόραση. Οσοι την εχουν αγοράσει ας γράψουν και τις πρώτες εντυπώσεις αν και είναι τηλεοράσεις που χρειάζονται μια περίοδο "στρωσίματος" οπότε και η πρώτη εντύπωση δεν θα είναι και τόσο αντικειμενική. Η Samsung UE40F640 είναι μια πολύ τίμια και καλή τηλεόραση, δεν μπορεί να συγκριθεί ομως γιατι η μια είναι στις 50" ενω η άλλη στις 40"
greekboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 παιδες δυστυχως unboxing φωτο κτλπ δεν προλαβα... γενικα παντως στησιμο και ρυθμισεις ευκολα και γρηγορα(στο στησιμο προφανως θα χρειαστει πανω απο ενα ατομο). προφανως για τα λεφτα της η τηλεοραση ειναι αψογη και προσωπικα εμενα με καλυπτει τουλαχιστον στο τηλεοπτικο προγραμμα(ψηφιακη για την ωρα,απο βδομαδα θα εχω και αποψη για δορυφορικο σημα), πιο βραδυ θα δοκιμασω και FullHD ταινια μεσω hdmi και θα σας πω και σε αυτο τον τομεα αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα απογοητευτω λογω πλασμα... παμε στα πιο ενδιαφεροντα τωρα... εχουμε μεσα στο manual ελληνικα και στο αυτοκολλητο της εγγυησης περιλαμβανεται η ελληνικη αντιπροσωπεια. ειδικοτερα δειτε την πρωτη παραγραφο απο την 1η εικονα. αυτα μπορει να λενε πολλα,μπορει και τιποτα, μια ελπιδα εμενα παντως μου την εδωσε για σερβις απο την LG. ps.με στρωσιματα και τετοια κολπα δε με βλεπω να ασχολουμαι... 1
panoskatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ωραίος φίλε μου. καλοθέατη !! Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ps.με στρωσιματα και τετοια κολπα δε με βλεπω να ασχολουμαι... Κι όμως πρέπει να ασχοληθείς αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα έχεις θέματα αργότερα.
Age4Greeks Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Είναι ιδέα μου ή το eshop τώρα τελευταία κάνει πολύ καλές τιμές στις τηλεοράσεις; να 'ναι ότι τους έχει μείνει στοκ; να 'ναι το Μουντιάλ και θέλουν να κερδίσουν πελάτες από την αγοραστική πίτα;
dobro Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 το τελευταιο,και οτι κανουν δικιες τους (παρα)εισαγωγες μοντελων.....
alexisgt Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίζει ακόμα η προσφορά σε κάποιο κατάστημα? Με ενδιαφέρει αλλά δεν την βρίσκω κάπου... Εντυπώσεις απο τους κατόχους..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα